Tervetuloa huippuammattilaistemme joukkoon!

 

DA-Groupissa ihmiset viihtyvät. Siitä kertovat matala henkilöstön vaihtuvuus. Useat työntekijät ovat edelleen vahvuudessamme yrityksen perustamisesta yli 25 vuotta sitten. DA-Group tarjoaa hyvät menestysmahdollisuudet urallesi.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksellasi. Kerro meille kiinnostuksesi kohteesta ja lähetä CV:si osoitteeseen jobs@da-group.fi. Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä. Lisäksi valitulta työnhakijalta pyydetään lupa tehdä turvallisuusselvitys.

Päätoimipaikkamme on Forssassa ja toimipisteet Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Kaarinassa.

Katso Forssan kaupungin tuottamat videot: Järkivihreä Forssa, Forssan kaupunkiesittely ja Forssan kansallinen kaupunkipuisto- Forssan kaupunki tarjoaa myös erinomaiset Muuttajapalvelut.
Forssa is a great place to live and work!

 

Avoimet työpaikat

Tässä osiossa ilmoitamme rekrytointitarpeistamme, kun aktiivisesti etsimme ammattilaisia joukkoomme.  

DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. 

Erikoisosaamistamme ovat sulautetut järjestelmät, elektroniikka ja mekaniikka, simulaatiot sekä RF-, mikroaalto- ja millimetriaaltoteknologiat. Hallitsemme tuotteet tuotekehityksestä ja testauksesta valmistukseen ja elinkaaripalveluihin. 

Emoyhtiö DA-Design Oy on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 130 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa. Vahvistamme kasvuamme rekrytoimalla huippuammattilaisia eri tehtäviin. 
Lisätietoja meistä www.da-group.fi.

_____________________________________________________________________________________________________

 

Haemme ensisijaisesti Forssan toimipisteeseemme

Asiakasprojektipäällikköä

Tehtäväsi on hoitaa asiakasprojektiemme hallinnointia keskittyen ennen kaikkea:

 • Aikatauluun
 • Laatuun
 • Riskien hallintaan
 • Kustannuksiin

Omaat mielellään muutaman vuoden kokemuksen teknisten projektien vedosta. Olet säännöllisesti yhteydessä asiakkaisiimme, joten omaat sujuvan ja luontevan tavan kommunikoida suomeksi ja englanniksi. Arvostamme aktiivista ja päämäärätietoista projektinjohtamista, laajojen kokonaisuuksien hahmottamista, eri suunnittelualojen ymmärrystä sekä kykyä reagoida muutoksiin ja riskeihin. Koulutukseltasi olet esimerkiksi AMK-insinööri.

Lisätietoa tehtävästä antaa asiakasprojektijohtaja Risto Lehto, risto.lehto@da-group.fi, 029 0800 920

CV ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa osoitteeseen jobs@da-group.fi mahdollisimman pikaisesti otsikolla "Asiakasprojektipäällikkö". Kutsumme tehtävän kannalta sopivimmat hakijat haastatteluun ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Haemme Forssan toimipisteeseemme

Hankintapäällikköä

Vastaat hankintatoimesta ja sen kehittämisestä sekä tuet eri yksiköitämme komponentti- ja toimittajavalinnoissa. Tehtävänkuvaasi kuuluvat:

 • Nykyisten ja uusien toimittajien hoitaminen, hankintasopimukset, kaupalliset neuvottelut
  • Ostotoiminnon prosessien tehokkuuden ja laadun johtaminen ja kehittäminen
  • Toimittaja-analyysit
  • Tuotetietojen ajantasaisuuden johtaminen ja valvontavaraston arvostuksen vastaaminen
  • Ostotiimin kehittäminen, esimiestehtävät
  • Osallistuminen hankintojen valmisteluun ja toteutukseen. 

  Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta elektroniikkatuotannon hankinnoista ja hankintasopimusten osaamista. Toimintaasi ohjaa tuloshakuisuus sekä aito halu kehittää hankinta- ja liiketoimintaamme. Työssä tarvitset sujuvaa suomen ja englannin taitoa sekä suullisesti että kirjallisesti.
   
  Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan, mahdollisuuden aktiivisesti kehittää sekä omaa ammattitaitoa että hankintatoimea organisaatiossamme. Hankintapäällikkönä pääset toteuttamaan kehittyvää, kustannustehokasta ja laadukasta hankintatoimea osana hankintatiimiämme. 

  Lisätietoa tehtävästä antaa tuotantojohtaja Saila Tapio, saila.tapio@da-group.fi, 029 0802 906.

  CV ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa osoitteeseen jobs@da-group.fi otsikolla ”Hankintapäällikkö”. Paikka täytetään pikaisesti.

 

Mekaniikkasuunnittelija


Etsimme tiimimme mekaniikkasuunnittelijaa. Tehtävässä pääset mukaan haastaviin projekteihin osana asiantuntevaa tiimiämme. Tehtäväsi koostuvat monipuolisista mallinnus- ja tuotekehitystehtävistä; eri koteloratkaisujen suunnittelusta vaativiin ympäristö- ja asiakasvaatimuksiin; ruiskupuristeosien suunnittelusta CNC-koneistettavien osien ja ohutlevyosien suunnitteluun.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää: 

 • Soveltuvaa teknillistä AMK-opintotaustaa
 • 3D CAD -ohjelmiston osaamista (mm. SolidWorks)
 • Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
 • Hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja 
 • Kunnianhimoista mutta nöyrää asennetta sekä motivaatiota edetä suunnittelun huippuosaajaksi
 • Matkustusvalmiutta tarvittaessa ensisijaisesti eri toimipisteisiimme

Lisätietoja tehtävästä antaa Solution Leader Santtu Puskala (puh: 029 0800 981 tai sähköposti santtu.puskala@da-group.fi).

CV ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa osoitteeseen jobs@da-group.fi otsikolla ”Mekaniikkasuunnittelija”. Paikka täytetään pikaisesti.

 
 

 
 

Hae

 
 

SOME