Tervetuloa huippuammattilaistemme joukkoon!

 

DA-Groupissa ihmiset viihtyvät. Siitä kertovat matala henkilöstön vaihtuvuus. Useat työntekijät ovat edelleen vahvuudessamme yrityksen perustamisesta yli 25 vuotta sitten. DA-Group tarjoaa hyvät menestysmahdollisuudet urallesi.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksellasi. Kerro meille kiinnostuksesi kohteesta ja lähetä CV:si osoitteeseen jobs@da-group.fi. Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä. Lisäksi valitulta työnhakijalta pyydetään lupa tehdä turvallisuusselvitys.

Päätoimipaikkamme on Forssassa ja toimipisteet Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Kaarinassa.

Katso Forssan kaupungin tuottamat videot: Järkivihreä Forssa, Forssan kaupunkiesittely ja Forssan kansallinen kaupunkipuisto- Forssan kaupunki tarjoaa myös erinomaiset Muuttajapalvelut.
Forssa is a great place to live and work!

 

Avoimet työpaikat

Tässä osiossa ilmoitamme rekrytointitarpeistamme, kun aktiivisesti etsimme ammattilaisia joukkoomme.  

DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. 

Erikoisosaamistamme ovat sulautetut järjestelmät, elektroniikka ja mekaniikka, simulaatiot sekä RF-, mikroaalto- ja millimetriaaltoteknologiat. Hallitsemme tuotteet tuotekehityksestä ja testauksesta valmistukseen ja elinkaaripalveluihin. 

Emoyhtiö DA-Design Oy on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 130 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa. Vahvistamme kasvuamme rekrytoimalla huippuammattilaisia eri tehtäviin. 
Lisätietoja meistä www.da-group.fi.

_____________________________________________________________________________________________________

 

Mekaniikkasuunnittelija


Etsimme tiimimme mekaniikkasuunnittelijaa. Tehtävässä pääset mukaan haastaviin projekteihin osana asiantuntevaa tiimiämme. Tehtäväsi koostuvat monipuolisista mallinnus- ja tuotekehitystehtävistä; eri koteloratkaisujen suunnittelusta vaativiin ympäristö- ja asiakasvaatimuksiin; ruiskupuristeosien suunnittelusta CNC-koneistettavien osien ja ohutlevyosien suunnitteluun.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää: 

  • Soveltuvaa teknillistä AMK-opintotaustaa
  • 3D CAD -ohjelmiston osaamista (mm. SolidWorks)
  • Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja 
  • Kunnianhimoista mutta nöyrää asennetta sekä motivaatiota edetä suunnittelun huippuosaajaksi
  • Matkustusvalmiutta tarvittaessa ensisijaisesti eri toimipisteisiimme

Lisätietoja tehtävästä antaa Solution Leader Santtu Puskala (puh: 029 0800 981 tai sähköposti santtu.puskala@da-group.fi).

CV ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa osoitteeseen jobs@da-group.fi otsikolla ”Mekaniikkasuunnittelija”. Paikka täytetään pikaisesti.

 

Elektroniikkatyöntekijöiden RekryKoulutus

Haemme kymmentä henkilöä koulutettavaksi elektroniikkatyöntekijöiksi Forssaan. Edellisessä rekrykoulutuksessamme oli seitsemän henkilöä, jotka kaikki työllistyivät DA-Groupin palvelukseen.

Onko sinulla kokemusta tai kiinnostusta työskennellä elektroniikkatuotannossa? Etsimme innokkaita ja työn tekemisestä nauttivia henkilöitä, joilla on motivaatiota ja aitoa halua hankkia uusi ammatti ja suunta työelämään. Lähde nyt rohkeasti mukaan katsomaan voisiko elektroniikka-ala tarjota juuri sinua kiinnostavia työmahdollisuuksia.

Tule tutustumaan yritykseen ja työtehtäviin infotilaisuudessa:
Perjantaina 26.3. klo 10:00, Infotilaisuus järjestetään verkossa (Teams).

Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen sähköpostitse tuomo.perkonoja@lhkk.fi. Tuomo lähettää sinulle linkin etäinfoon ja tarvittaessa ohjeistaa siihen liittyvissä kysymyksissä. Mikäli etäinfoon osallistuminen ei onnistu, keskustele Tuomon kanssa muista vaihtoehdoista.

Kohderyhmä: Koulutuksen kohderyhmänä ovat työttömät ja työttömyysuhan alaiset henkilöt, joilla on koulutustarve tälle alalle ja jotka soveltuvat työskentelemään elektroniikkateollisuuden valmistustehtävissä. Alan aikaisempi työkokemus tai koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Odotamme sinulta motivaatiota oppia uutta ja halua toimia elektroniikka-alan työtehtävissä. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä DA-Groupin palvelukseen ja  jatkaa opintojaan myöhemmin oppisopimuksella. 

DA-Groupin prosessi etenee seuraavalla tavalla: valinta koulutukseen – RekryKoulutus – RekryKoulutuksen jälkeen työsopimus ja osaamisen lisääminen oppisopimuksella. Ennen työsopimuksen tekoa suoritetaan henkilöistä turvallisuusselvitys.

Pääsyvaatimukset: Asenne ja motivaatio. Halu työskennellä elektroniikan valmistustehtävissä. Työ painottuu arkipäiviin. Koulutus toteutetaan suomenkielellä. Sinulta odotamme huolellisuutta, vastuuntuntoisuutta, pitkäjänteisyyttä, normaalia näköä ja turvallisuusselvityksen läpäisyä.

Koulutuksen sisältö lyhyesti:

  • Yleiset asiat, prosessi, tuotantokoneet ia laitteet
  • Komponentit, materiaalit ja työmenetelmät 
  • Käsijuotos ja ladonta 
  • Piirustusten luku

Koulutuksen toteutus: Rekrytointikoulutus  toteutetaan Forssassa. Koulutus alkaa 12.4.2021 ja siihen sisältyy lähiopetusta 34 päivää sekä työssäoppimista 29 päivää. Koulutuksen kokonaiskesto on 63 päivää ja se päättyy 9.7.2021 Teoriaopetus tapahtuu osoitteessa Saksankatu 27, 30101 Forssa

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä antaa opettaja Tuomo Perkonoja, puh.040 3474 116, tuomo.perkonoja@lhkk.fi.
Koulutukseen hakeudutaan työ- ja elinkeinotoimiston verkkosivujen kautta osoitteessa www.te-palvelut.fi / haussa oleva työvoimakoulutus.

TÄYTÄ HAKULOMAKE HUOLELLISESTI. ESIVALINTA TEHDÄÄN HAKULOMAKKEIDEN PERUSTEELLA.
Hakuaika päättyy 31.3.2021. Koulutuksen valintaan liittyvä haastattelu pidetään 6. - 7.4. Haastatteluun valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Esivalintatiedon (mahdollinen haastattelukutsu) ja lopullisen valintatiedon voit itse käydä katsomassa omista tiedoistasi: www.te-palvelut.fi/ Oma asiointi/henkilöasiakas/koulutushakemusteni tilanne.

 
 

 
 

Hae

 
 

SOME