Tervetuloa huippuammattilaistemme joukkoon!

 

DA-Groupissa ihmiset viihtyvät. Siitä kertovat matala henkilöstön vaihtuvuus. Useat työntekijät ovat edelleen vahvuudessamme yrityksen perustamisesta yli 25 vuotta sitten. DA-Group tarjoaa hyvät menestysmahdollisuudet urallesi.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksellasi. Kerro meille kiinnostuksesi kohteesta ja lähetä CV:si osoitteeseen jobs@da-group.fi. Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä. Lisäksi valitulta työnhakijalta pyydetään lupa tehdä turvallisuusselvitys.

Päätoimipaikkamme on Forssassa ja toimipisteet Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Kaarinassa.

Katso Forssan kaupungin tuottamat videot: Järkivihreä Forssa, Forssan kaupunkiesittely ja Forssan kansallinen kaupunkipuisto- Forssan kaupunki tarjoaa myös erinomaiset Muuttajapalvelut.
Forssa is a great place to live and work!

 

Avoimet työpaikat

Tässä osiossa ilmoitamme rekrytointitarpeistamme, kun aktiivisesti etsimme ammattilaisia joukkoomme.  

DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita.

Erikoisosaamistamme ovat sulautetut järjestelmät, elektroniikka ja mekaniikka, simulaatiot sekä RF-, mikroaalto- ja millimetriaaltoteknologiat. Hallitsemme tuotteet tuotekehityksestä ja testauksesta valmistukseen ja elinkaaripalveluihin.

Emoyhtiö DA-Design on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 120 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa. Vahvistamme kasvuamme rekrytoimalla huippuammattilaisia eri tehtäviin.
Lisätietoja meistä www.da-group.fi.

_____________________________________________________________________________________________________

 

Tervetuloa elektroniikkatyöntekijäksi DA-Groupiin!

Etsimme elektroniikkatyöntekijää juotos- ja kokoonpanotehtäviin Forssan tuotantoyksikköömme. Tehtävä on täysipäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva.   

Olemme erikoistuneet vaativiin elektroniikka- ja teknologiaratkaisuihin. Elektroniikkatyöntekijänämme pääset työskentelemään monipuolisissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä erilaisten tuotteiden parissa niiden kokoonpanovaiheiden alusta loppuun saakka. Tehtäviin voi kuulua myös puhdastiloissa työskentelyä sekä mikroskoopin läpi tehtävää työtä.

Työn tarkkuuden vuoksi siinä menestyminen vaatii huolellisuutta, pitkäjänteisyyttä ja hyvää sorminäppäryyttä. Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi hienomekaniikka- tai (mikro)elektroniikka-asentaja. Myös kello- tai kultasepän koulutus antavat hyvän pohjan tehtävään. Annamme sinulle tehtäviisi hyvän perehdytyksen työohjeineen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Liiketoimintajohtaja Saila Tapio, puh. 029 0802 906. 

Olemme yrityksenä kunnianhimoinen, vastuuntuntoinen ja innovatiivinen. Pääset siis työskentelemään reippaiden ammattilaisten kanssa. Jos olet kiinnostunut työskentelemään työtoverinamme ja osaajana joukossamme, lähetäthän hakemuksesi pikimmiten osoitteeseen jobs@da-group.fi.

Huomioithan, että DA-Groupissa työskentelyn edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista. 

 

Mekaniikkasuunnittelija

Haemme tiimiimme mekaniikkasuunnittelijaa. Toimipaikkasi voi valintasi mukaan olla Forssa, Tampere, Turku, Helsinki tai Kaarina. Tehtävässä pääset mukaan haastaviin projekteihin osana asiantuntevaa tiimiämme. Tehtäväsi koostuvat mallinnustöistä, tuotekehitystehtävistä sekä tuotesuunnittelutehtävistä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää: 

  • Soveltuvaa teknillistä AMK-opintotaustaa
  • 3D CAD -ohjelmiston osaamista (mm. SolidWorks)
  • Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja 
  • Kunnianhimoista mutta nöyrää asennetta sekä motivaatiota edetä suunnittelun huippuosaajaksi
  • Matkustusvalmiutta tarvittaessa ensisijaisesti eri toimipisteisiimme

Lisätietoja tehtävästä antaa Solution Leader Santtu Puskala (puh: 029 0800 981 tai sähköposti etunimi.sukunimi@da-group.fi).

CV ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa osoitteeseen jobs@da-group.fi otsikolla ”Mekaniikkasuunnittelija”. 

 

Laivasuunnittelijaa / Naval Architect

Haemme Helsingin toimistollemme nuorta, dynaamista ja aikaansaavaa laivasuunnittelijaa, joka ei pelkää ottaa asioita hoidettavakseen ja perehtyä uusiin asiakokonaisuuksiin nopeastikin.


Aluksi tuet asiakasprojekteissa, mitä kautta pääset nopeasti toimialan ominaispiirteisiin kiinni. Tarkka työnkuva muodostuu osaksi omien osaamis- ja kehittymisalueidesi mukaan.


Vaatimuksina työhön on ylempi korkeakoulututkinto meritekniikasta, sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä aikaansaava ja tunnollinen asenne. Näiden lisäksi eduksi katsotaan esimerkiksi:


  • NAPA, AutoCAD tai Rhino-ohjelmisto-osaaminen

  • ohjelmointiosaaminen

  • kokemus asiakasrajapinnasta
  • muu sujuva kielitaito

Surma on suomalaisen teknologiakonserni DA-Groupin laivastoteknologiaan ja taistelunkestävyyteen erikoistunut tytäryhtiö.Hakemukset ja lisätietoja:

recruit@surma.ltd sekä
 http://www.surma.ltd/careers
Roope Kotiranta, Vice Precident, Chief Technology Officer, +358 50 359 2779

 
 

 
 

Hae

 
 

SOME