Tervetuloa huippuammattilaistemme joukkoon!

 

DA-Groupissa ihmiset viihtyvät. Siitä kertovat matala henkilöstön vaihtuvuus. Useat työntekijät ovat edelleen vahvuudessamme yrityksen perustamisesta yli 25 vuotta sitten. DA-Group tarjoaa hyvät menestysmahdollisuudet urallesi.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksellasi. Kerro meille kiinnostuksesi kohteesta ja lähetä CV:si osoitteeseen jobs@da-group.fi. Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä. Lisäksi valitulta työnhakijalta pyydetään lupa tehdä turvallisuusselvitys.

Päätoimipaikkamme on Forssassa ja toimipisteet Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Kaarinassa.

Katso Forssan kaupungin tuottamat videot: Järkivihreä Forssa, Forssan kaupunkiesittely ja Forssan kansallinen kaupunkipuisto- Forssan kaupunki tarjoaa myös erinomaiset Muuttajapalvelut.
Forssa is a great place to live and work!

 

Avoimet työpaikat

Tässä osiossa ilmoitamme rekrytointitarpeistamme, kun aktiivisesti etsimme ammattilaisia joukkoomme.  

DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita.

Erikoisosaamistamme ovat sulautetut järjestelmät, elektroniikka ja mekaniikka, simulaatiot sekä RF-, mikroaalto- ja millimetriaaltoteknologiat. Hallitsemme tuotteet tuotekehityksestä ja testauksesta valmistukseen ja elinkaaripalveluihin.

Emoyhtiö DA-Design on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 120 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa. Vahvistamme kasvuamme rekrytoimalla huippuammattilaisia eri tehtäviin.
Lisätietoja meistä www.da-group.fi.

_____________________________________________________________________________________________________

 

Hei, uusi taloushallinnon assistenttimme!

Kuten lienet jo kuullutkin, DA-Group on vahvassa kasvussa ja tarvitsemme siksi talous- ja hallintotiimiimme taitavaa taloushallinnon assistenttia uudeksi työkaveriksemme. Työtehtävien pääpaino on emo- ja tytäryhtiöiden ostoreskontrien hoitamisessa, minkä lisäksi tehtäviin kuuluu myös muita tiimin vastuulla olevia tehtäviä (mm. työmatkajärjestelyt, asiakastilaisuudet, myyntireskontrat, kuljetustilaukset ym. tarpeelliset toimistotehtävät). Aivan joka paikan höylä taloushallintomme assistentti ei ole, mutta hän on kattavasti kartalla vastuualueensa asioista. Jos etenkin ostoreskontran hoitaminen ja taloushallinto ovat lähellä sydäntäsi ja haluat olla viemässä konserniamme eteenpäin, voit hyvinkin olla uusi tiimiläisemme.

DA-Groupin Talous- ja hallintotiimimme on yksi koko konsernin kattavista palveluyksiköistä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että sekä työkaverisi että ulkoiset sidosryhmämme ovat yhteistyökumppaneitasi. Siksi on hienoa, että olet sekä taitava ja tarkka että palveluhenkinen ihminen. Mielestämme siis hyvä tyyppi ja asiallinen kaveri, jolla on tilannetajua ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Erityisesti tykkäämme asenteestasi eli siitä, että sinulla on asioihin tarttuva ja niitä eteenpäin vievä tekemisen meininki.

Tehtävä on sellainen, ettei siihen ihan kuka tahansa pysty. Siksi on hyvä, että sinulla on merkonomin/tradenomin koulutus, ja suomen lisäksi tulet toimeen englannin kielellä. Alan työkokemus on tietysti hyvä, muttei välttämätön lisä. Perehdytämme sinut joka tapauksessa tehtäviisi, joten niissä onnistumisesi osalta voit olla huoleti.

Jos meillä tarjolla oleva Taloushallinnon assistentin tehtävä tuntuu sinusta mielenkiintoiselta ja ajatus meille töihin tulemisesta innostavalta, lähetäthän hakemuksesi ja cv:si 14.2.2020 mennessä otsikolla ”Taloushallinnon assistentti” osoitteeseen jobs@da-group.fi, kiitos. Käymme hakemukset läpi viikolla 8. Kollegasi odottavat sinua jo innolla, joten tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, mutta tarkan aloitusajankohdan voimme sopia yhdessä.

Kaikki työntekijämme ovat osaamisensa lisäksi myös virallisesti luotettaviksi todettuja ihmisiä, eli huomioithan, että DA-Groupissa työskentelyn edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. 

 

Tervetuloa testausinsinööriksemme!

DA-Groupiin kuuluvalla Eleforss Oy:llä on FINAS:in myöntämä ISO/IEC 17025 -standardiin perustuva akkreditointi laboratoriotunnuksella T313. Lisäksi FCC tunnustaa Eleforssin akkreditoidut testitulokset osana USA:n viranomaishyväksyntää. Akkreditoituna toimijana Eleforss Oy on puolueeton ja riippumaton yhteistyökumppani. Eleforss Oy muodostaa Testing-liiketoimintayksikkömme, jonka Tampereen toimipisteeseen etsimme testausinsinööriä. Testausinsinöörinä vastaat testausliiketoiminnan operatiivisesta toteutuksesta (mm. testausten toteutuksesta sekä testauspalveluista ja niiden kehittämisestä). Päävastuualueinasi ovat

 • Testaustyö
 • Testausmyynti
 • Testausmenetelmäkehitystyö
 • Laboratorion ylläpito
 • Metrologinen varmennus
 • ISO 17025 -standardin mukainen toiminta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää alan standardien osaamista (mm. EMC- ja RF-testausmenetelmät). Suurena etuna pidämme CE/FCC-hyväksyntävaatimusten ja niihin liittyvien prosessien tuntemusta.

Tehtävä on asiakaspalvelutehtävä, minkä vuoksi palveluhenkinen asenne ja ongelmanratkaisukyky ovat tehtävässä vaadittavia keskeisiä taitoja. Tehtävä vaatii rohkeutta tehdä itsenäisiä päätöksiä ja kykyä vastuunottoon. Toiminnan kehittäminen ja uusien ratkaisujen innovointi edellyttää myös hyviä tiimityöskentelytaitoja esim. hajautettujen testausten suunnittelun ja niiden toteutuksen osalta.  

Lisätietoja tehtävästä antaa laatupäällikkömme Mika Louhola (puh. 029 0800 918).

Jos tehtävä kiinnostaa sinua, niin lähetähän hakemuksesi meille 24.2.2020 mennessä osoitteella jobs@da-design.com tunnuksella ”Testausinsinööri”. 

Kaikki työntekijämme ovat osaamisensa lisäksi myös virallisesti luotettaviksi todettuja ihmisiä, eli huomioithan, että DA-Groupissa työskentelyn edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä.

 

Tervetuloa elektroniikkatyöntekijäksi DA-Groupiin!

Etsimme elektroniikkatyöntekijää juotos- ja kokoonpanotehtäviin Forssan tuotantoyksikköömme. Tehtävä on täysipäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva.   

Olemme erikoistuneet vaativiin elektroniikka- ja teknologiaratkaisuihin. Elektroniikkatyöntekijänämme pääset työskentelemään monipuolisissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä erilaisten tuotteiden parissa niiden kokoonpanovaiheiden alusta loppuun saakka. Tehtäviin voi kuulua myös puhdastiloissa työskentelyä sekä mikroskoopin läpi tehtävää työtä.

Työn tarkkuuden vuoksi siinä menestyminen vaatii huolellisuutta, pitkäjänteisyyttä ja hyvää sorminäppäryyttä. Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi hienomekaniikka- tai (mikro)elektroniikka-asentaja. Myös kello- tai kultasepän koulutus antavat hyvän pohjan tehtävään. Annamme sinulle tehtäviisi hyvän perehdytyksen työohjeineen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Liiketoimintajohtaja Saila Tapio, puh. 029 0802 906. 

Olemme yrityksenä kunnianhimoinen, vastuuntuntoinen ja innovatiivinen. Pääset siis työskentelemään reippaiden ammattilaisten kanssa. Jos olet kiinnostunut työskentelemään työtoverinamme ja osaajana joukossamme, lähetäthän hakemuksesi pikimmiten osoitteeseen jobs@da-group.fi.

Huomioithan, että DA-Groupissa työskentelyn edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista. 

 

Mekaniikkasuunnittelija

Haemme tiimiimme mekaniikkasuunnittelijaa. Toimipaikkasi voi valintasi mukaan olla Forssa, Tampere, Turku, Helsinki tai Kaarina. Tehtävässä pääset mukaan haastaviin projekteihin osana asiantuntevaa tiimiämme. Tehtäväsi koostuvat mallinnustöistä, tuotekehitystehtävistä sekä tuotesuunnittelutehtävistä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää: 

 • Soveltuvaa teknillistä AMK-opintotaustaa
 • 3D CAD -ohjelmiston osaamista (mm. SolidWorks)
 • Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
 • Hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja 
 • Kunnianhimoista mutta nöyrää asennetta sekä motivaatiota edetä suunnittelun huippuosaajaksi
 • Matkustusvalmiutta tarvittaessa ensisijaisesti eri toimipisteisiimme

Lisätietoja tehtävästä antaa Solution Leader Santtu Puskala (puh: 029 0800 981 tai sähköposti etunimi.sukunimi@da-group.fi).

CV ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa osoitteeseen jobs@da-group.fi otsikolla ”Mekaniikkasuunnittelija”. 

 

Laivasuunnittelijaa / Naval Architect

Haemme Helsingin toimistollemme nuorta, dynaamista ja aikaansaavaa laivasuunnittelijaa, joka ei pelkää ottaa asioita hoidettavakseen ja perehtyä uusiin asiakokonaisuuksiin nopeastikin.


Aluksi tuet asiakasprojekteissa, mitä kautta pääset nopeasti toimialan ominaispiirteisiin kiinni. Tarkka työnkuva muodostuu osaksi omien osaamis- ja kehittymisalueidesi mukaan.


Vaatimuksina työhön on ylempi korkeakoulututkinto meritekniikasta, sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä aikaansaava ja tunnollinen asenne. Näiden lisäksi eduksi katsotaan esimerkiksi:


 • NAPA, AutoCAD tai Rhino-ohjelmisto-osaaminen

 • ohjelmointiosaaminen

 • kokemus asiakasrajapinnasta
 • muu sujuva kielitaito

Surma on suomalaisen teknologiakonserni DA-Groupin laivastoteknologiaan ja taistelunkestävyyteen erikoistunut tytäryhtiö.Hakemukset ja lisätietoja:

recruit@surma.ltd sekä
 http://www.surma.ltd/careers
Roope Kotiranta, Vice Precident, Chief Technology Officer, +358 50 359 2779

 
 

 
 

Hae

 
 

SOME