Logo [DA-Group']
 
 

 

laatU

DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia sulautetun teknologian tuotteita ja kokonaisratkaisuja. DA-Groupin sertifioitu toimintajärjestelmä luo vankan perustan toiminnan laadulle sekä tuotteen suorituskyvylle, luotettavuudelle ja turvallisuudelle.

ISO 9001:2015 -JOHTAMISJÄRJESTELMÄ

DNV:n myöntämä ISO 9001:2015 laadun johtamisjärjestelmäsertifikaatti koskee seuraavia konsernin toimialoja.

 

Lataa sertifikaatti »


AQAP 2110 EDITION D -MANAGEMENT SYSTEM CERTIFICATE

Tämä NATO:n laadunvarmistusjulkaisu kuvaa sopimukselliset laadunvarmistusvaatimukset tuotteen suunnittelulle, kehittämiselle ja valmistukselle.

                                  

Lataa sertifikaatti 19.8.2018 - 19.8.2021 »              Lataa sertifikaatti 20.8.2021 - 19.8.2024 »

 

LAATUPOLITIIKKA

DA-Group on merkittävä ja luotettava kumppani teknologia-, järjestelmä-, laite- ja tuotekehittäjänä, vaativien elektroniikka- ja tarkkuusmekaniikkatuotteiden valmistajana sekä testauspalveluiden tuottajana. Monipuolisen sekä korkealuokkaisen osaamisemme avulla pystymme tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja asiakkaillemme avaruus-, puolustus- ja teollisuussektorilla.

LAATULUPAUKSEMME

Konsernin toiminnan perustana on pitkäaikainen kokemus toimimillamme liiketoiminta-alueilla ja niiden syvällinen ymmärtäminen. Näistä muodostuneen vahvan osaamisemme kautta pystymme auttamaan asiakkaitamme heidän liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamisessa toimittamalla heille heidän tarpeidensa ja vaatimusten mukaisia ratkaisuja. 

Siksi me:

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x