Vaativien teknologiaratkaisujen huippuosaaja

DA-Group suunnittelee ja valmistaa sulautetun teknologian ratkaisuja. Toimimme globaalisti palvellen teollisuus-, puolustus- ja avaruusasiakkaiden tarpeita.

Vastaamme huipputeknologian ja elektroniikkaratkaisujen koko tuotantoketjusta aina tuotekehityksestä ja suunnittelusta testaukseen, valmistukseen ja tuotteen elinkaaren hallintaan.

DA-Groupin liiketoimintayksiköt ovat:

 
 

DA-Group on innovatiivisten järjestelmä- ja laitesovellusten, ohjelmisto-, elektroniikka- ja mekaniikkaratkaisujen sekä RF- ja mikroaaltoteknologian edelläkävijä.

Teknisten ongelmien yksinkertaistaminen arjen ratkaisuiksi

Toimintatapamme pohjautuu vahvaan asiakaslähtöisyyteen ja ennakoivaan ongelmanratkaisukykyyn. Suunnittelun ja toteutuksen lähtökohtana on vaativien teknisten ongelmien ratkaiseminen ja yksinkertaistaminen. Pitkän kokemuksen sekä tuotantoprosessien hallinnan myötä DA-Group on asiakkailleen luotettava ja kokonaisvaltainen teknologiakumppani, joka edistää osaamisellaan asiakkaidensa sovellusten suorituskykyä ja tuloksellista liiketoimintaa.

DA-Groupin toiminta on auditoitu tiukkojen standardien mukaan. Sertifioinnit takaavat yrityksen toimittamien laitteiden ja järjestelmien luotettavuuden, turvallisuuden ja korkealuokkaisen laadun.

Asiakkaiden tuotteiden lisäksi DA-Groupilla on joukko omia tuotteita, jotka edustavat erikoisalueidensa huippuosaamista.

PÄÄTOIMIPAIKKA Forssassa

DA-Group muutti alkukesästä 2016 uusiin toimitiloihin, Sanoman Hämeen Paino Oy:n entiseen kiinteistöön. Kiinteistöön kuuluu noin 25 000 neliömetrin rakennus sekä 260 000 neliömetrin tontti. Kiinteistö- ja tuotantotilat mahdollistavat DA-Groupin elektroniikan valmistustuotannon kapasiteetin merkittävän kasvun. Tarve tuotantotilojen laajentamiseen on syntynyt pitkäkestoisten laite- ja toimitussopimusten pohjalta mm. puolustus- ja avaruussektoreilla.

 

DA-Groupin Tampereen toimipiste ja laajennetut testauspalvelut

DA-Group osti osan Microsoftin mobiililaitteiden testaus- ja tuotekehityslaboratorioista mittalaitteineen Tampereen Hermiassa alkuvuodesta 2017. Tilat koostuvat noin 2.000 neliön testauslaboratorio- ja toimistotiloista. 

DA-Group tarjoaa yrityksille akkreditoituja testauspalveluja eri alojen elektroniikkaratkaisuihin ja mobiilisovelluksiin. Testauspalvelut toteutetaan konsernin tytäryhtiön Eleforss Oy:n toimesta. Yritys on tuottanut kattavia testaus- ja mittauspalveluja yli 10 vuoden. Lue lisää laajennetuista testauspalveluista.

 
 

 
 
 

Hae

 
 

SOME