LED-näyttöjärjestelmät

Controlled Oy on vuonna 1977 perustettu yritys, joka on keskittynyt vaativien olosuhteiden LED-näyttöjärjestelmiin. Ensimmäiset ulkokäyttöön suunnitellut järjestelmät toimitettiin 1998. Controlledin toimittamien LED-näyttöratkaisujen elinkaari on merkittävän pitkä. Käytäntö on osoittanut, että näyttöjen elinikä on yli 12 vuotta, kun näyttö on ollut toiminnassa 24/7, mikä merkitsee yli 100 000 tuntia. 

LED-komponentit ovat energiatehokkaita ja voivat kestää hyvissä olosuhteissa kymmeniä vuosia, kun järjestelmäsuunnittelu on tehty oikein. Näyttöjärjestelmät suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Määrittelyvaiheen aikana käydään läpi mm. ympäristö-olosuhteet, muoto, koko, kirkkaus ja ohjausratkaisut. Näyttöjä voidaan käyttää joko yksinään tai ne voidaan liittää saumattomaksi kokonaisuudeksi toimimaan osana asiakkaan järjestelmää.

Controlledillä on yli 20 vuoden kokemus LED-tekniikan soveltamisesta vaativiin ympäristöihin, joka luo vankan pohjan luotettavien LED-ratkaisujen toteuttamiselle. Controlled siirtyi DA-Design Oy:n omistukseen alkuvuodesta 2016. DA-Group tulee kehittämään ja valmistamaan markkinoiden edistyksellisimpiä LED-ratkaisuja vaativiin ympäristöihin.

Esimerkki Controlledin toimittamasta ankkurilogosta

Controlled on toimittanut STX Europelle massiivisen 8 m x 7 m kokoisen ankkurilogon STX:n Oasis of the Seas ja Allure of the Seas -aluksiin. Aikaisemmat fluoresentti-valolla toimineet logot korvattiin LED-teknologian ratkaisulla. Modernisointi kerrytti 90 % säästöä energiankulutuksessa. LED-ratkaisu on myös luotettavampi ja ympäristöystävällisempi. 

 
 


Markus Marttila

Chief Technology Officer
Tel. +358 29 0800 949

 
 
 

SOME