Innovatiiviset tuoteratkaisut

DA-Group on teknologiayritys. Yrityksen osaaminen sulautetun teknologian alueella on maailman kärkiluokkaa. Koko teollisen tuotantoketjun kattavat palvelut tekevät DA-Groupista tärkeän kumppanin asiakkailleen.

Tarjontamme koostuu perinteisestä valmistuksesta palvelukokonaisuuksiin: tuotekehityksestä ja suunnittelusta testaukseen, valmistukseen ja tuotteen elinkaaren hallintaan. Tuotantoketjun yhdistäminen asiakkaalle kustannustehokasta ja nopeuttaa sekä suunnittelu- että tuotantoprosessia. 

Teollisuus- ja teknologiasektori

 

Etävalvontajärjestelmä

Etävalvontajärjestelmä

DAMO on teollisen tuotantokoneiston tehokas monitorointilaite, joka yhdistää asiakkaan koneiden etävalvonnan ja hallinnan heidän tuotannonohjaus-järjestelmässä.
Lue lisää »

Mobiilinäyttöjen ohjausjärjestelmä

Mobiilinäyttöjen ohjausjärjestelmä

DMCU on DA-Groupin toteuttama mobiilinäyttöjen ohjausjärjestelmä uusimpien matkapuhelinnäyttöjen tuotekehityksen ja laadunvarmistuksen tarpeisiin. Lue lisää »

LED-NÄYTTÖJÄRJESTELMÄT

LED-NÄYTTÖJÄRJESTELMÄT

LED-näyttöjärjestelmät on suunniteltu ja valmistettu kestämään vaativia ympäristö-olosuhteita. Järjestelmät toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Näyttöjä voidaan käyttää joko yksinään tai ne voidaan liittää saumattomaksi kokonaisuudeksi toimimaan osana asiakkaan järjestelmää. Lue lisää »

AJONEUVONÄYTÖT JA -OHJAUSJÄRJESTELMÄT

AJONEUVONÄYTÖT JA -OHJAUSJÄRJESTELMÄT

Julkisen liikenteen kalustoon suunnitellun tietokone-järjestelmän avulla hallinnoidaan tietoja eri laitteissa, kuten matkustajainformaatio- ja mainosnäytöissä sekä kuljettajan ohjauspaneelissa. Avoin IP-teknologia mahdollistaa kolmansien osapuolien laitteiden liittämisen järjestelmään. Lue lisää »

 

Puolustus- ja turvallisuussektori

Tarjoamme puolustus- ja turvallisuusalalla koko palveluketjun aina järjestelmien, alijärjestelmien ja laitteiden tutkimuksesta, tuotekehityksestä ja valmistuksesta tuotteen elinkaaren hallintaan. Panostamme pitkällä tähtäimellä kotimaiseen osaamiseen ja toimintavarmuuteen.

 

ew-testing-device1218666307.jpg

Omasuojajärjestelmän testauslaite

DARAD on nopea ja luotettava elektronisten sodankäynti-järjestelmien testauslaitteisto ilma-, maa- ja merivoimien kalustoille. Innovatiivinen, kädessä käytettävä 3-in-1-testauslaite suorittaa kiireistä missiota edeltävän kaluston oman EW-järjestelmän "go/no-go" testauksen. Lue lisää »

da-group-antenna-positioning-defence.jpg

Antennin ohjaus- ja kääntöjärjestelmä

AZELi on antennien ohjausjärjestelmä erittäin vaativiin ja vaikeakulkuisiin olosuhteisiin. Laite mahdollistaa jatkuvan 360-asteen kierron jopa 210-asteen kulmassa. Laite sisältää verkkoyhteyden, integroidun ohjaimen ja useita elektronisia ja RF-läpisyöttöjä. Lue lisää »

 

Avaruussektori

Toteutamme avaruusteollisuuden sovelluksiin laite- ja järjestelmäratkaisuja, kuten esimerkiksi keskeisiä instrumentteja satelliitteihin. Osallistumme myös teknologioiden kehityshankkeisiin tulevaisuuden satelliiteille.

 

RF, mikro- ja millimetriaalto

RF, mikro- ja millimetriaalto

DA-Group on RF- ja mikro- ja millimetriaalto-teknologioiden vahva asiantuntija. Toimitamme kehittyneitä RF- ja mikroaaltoratkaisuja teollisuus-, viestintä-, puolustus- ja avaruussovelluksiin. Lue lisää »

Laite- ja järjestelmäratkaisut

Laite- ja järjestelmäratkaisut

DA-Group on luotettava SAR-tutkan alijärjestelmien toimittaja sekä avaruus- että puolustusteollisuudelle. Synteettisen apertuurin tutkan alijärjestelmät ovat erityisosaamistamme. Lue lisää »

 
 

 
 
 

Hae

 
 

SOME