Tekniset ratkaisut osaavissa käsissä

DA-Group tuottaa asiakaslähtöisiä tuotekehityspalveluja sulautetun teknologian järjestelmiin. Palvelumme kattavat niin järjestelmä- ja laitesuunnittelun sekä RF-, elektroniikka-, ohjelmisto-, FPGA-, signaalinkäsittely- ja mekaniikkasuunnittelun. Hankekohtaisen kehitys- ja suunnittelutyön lopputuloksena on kokonaisvaltaisesti toteutettu, optimaalinen ratkaisu vaativiin teollisuus-, puolustus- ja avaruussektorien asiakastarpeisiin.

DA-Groupin toimintatapa perustuu laajaan teknologia- ja innovaatio-osaamiseen sekä ennakoivaan ongelmanratkaisuun, jonka pohjalta mahdollistetaan järjestelmien ja laitteiden teknisten haasteiden yksinkertaistaminen ja optimaalinen ratkaiseminen. DA-Groupin projektinhallinta käsittää järjestelmäsuunnittelun, laadunvarmistuksen ja konfiguraationhallinnan.

 

Asiantuntijapalvelut teknologiasuunnittelun eri osa-alueilla.

DA-Groupin toiminnassa yhdistyy joustavuus ja asiakaslähtöisyys.

 

Käytössämme on alan tehokkaimmat ja nykyaikaisimmat työkalut, joita hyödynnämme tukemaan hankkeen teknologiaratkaisujen kehitystä ja suunnittelua. Kumppanuus DA-Groupin kanssa mahdollistaa asiakkaan lähtökohdista toteutettujen uusien ja innovatiivisten tuotteiden kehittämisen.

 
Digitalisaatio luo uusia mahdollisuuksia
Digitalisaatio luo uusia mahdollisuuksia

Luotettava teknologia on pohja toimiville teollisen internetin palveluratkaisuille. Niistä DA-Groupilla on yli 20 vuoden kokemus.

Valmistamamme älykkäät laitteet asiakkaidenne käyttökokemuksen parantamiseksi.

EnnakoivaN ongelmanratkaisuN HYÖDYT

  • Prosessien tuottavuuden parantaminen
  • Energiatehokkuuden optimointi
  • Huollon ennakointi
  • Ylikuormituksen ennaltaehkäisy
  • Etäopastus ja ylläpitopalvelut
 
 

 

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

 

Markus Marttila

Markus Marttila

Chief Technology Officer
Tel. +358 29 0800 949


Tero Sulonen

Tero Sulonen

Chief of Staff
Tel. +358 29 0800 951


 
 
 

Hae

 
 

SOME