Tuotehallinta tuotteen koko elinkaaren ajan

DA-Group vastaa tuotteen kaikista elinkaaren aikaisista toiminnoista aina sen kehitystyöstä valmistukseen, huoltoon ja tarpeen mukaan myös käytöstä poistamiseen.

Koko tuotteen elinkaaren hallinnan yhdistäminen yksiin käsiin nopeuttaa sekä suunnittelu- että tuotantoprosessia ja auttaa asiakasta saamaan tuotteensa markkinoille nopeammin. Hyödyntämällä DA-Groupin kokonaispalveluosaamista varmistetaan paitsi tuotteiden laadukkuus myös niiden vastaaminen teknologian ja standardien vaatimuksiin. DA-Group hallinnoi hankkeen asiakkaan puolesta, mikä lisää projektin tehokkuutta ja vähentää kustannuksia tuotantoketjun suoristumisen myötä.

 
 
TUOTTEEN ELINKAAREN HALLINTA
TUOTTEEN ELINKAAREN HALLINTA

Tuotteen elinkaaren hallinnassa hoidamme kaikki tuotteeseen liittyvät tiedot ja suunnitteluprosessit. Keräämme tuotteeseen liittyvät tiedot järjestelmään koko toimintaketjun helposti saavutettavaksi. 

Elinkaarensa aikana tuote käy läpi eri vaiheita: määrittely, suunnittelu, tuotanto, huolto ja käytöstä poisto. Tuotteen elinkaaren hallinta huolehtii tuotetietojen käytettävyydestä tuotteen elinkaaren kaikissa toiminnoissa ja toimintojen rajapinnoissa.

 
 

 
 
 

Hae

 
 

SOME