Logo [DA-Group']
 
 
 

sopimusvalmistuksesta
elinkaaripalveluihin


DA-Group toimittaa teknologiaratkaisuja ja laitteita eri teollisuussektorien tarpeisiin. Tuotantomme kattaa laitetoimitukset, sopimusvalmistuksen ja logistiikkapalvelut. Olemme asiakkaidemme luottokumppani järjestelmien, elektroniikkalaitteiden ja elektroniikan valmistus- ja kokoonpanotöissä sekä tarkkuusmekaniikan valmistuksessa.

 

p1210145-kasibondaus-mari.png

elektroniikka- ja laitevalmistus 


Valmistusyksikkömme on sertifioitu ISO 9001 -standardin mukaisesti. Hyödynnämme valmistuspalveluissamme modernia laitteistoa. Käytössämme on myös erityistiloja, kuten puhdastilat, bondaustyötilat, tarkkuusmekaniikkapaja ja elektroniikan kokoonpanotilat.

Esimerkiksi erityistä puhtautta vaativat kokoonpanot ja mikrosirujen liittämiset toteutamme puhdastilassa, jossa ilma on tarkkaan suodatettua sekä lämpötila- ja kosteussäädeltyä. Järjestelyllä vältetään pienhiukkasten aiheuttamat viat komponenteissa. Lue lisää »
 

20120102-174310-muottikuva.jpg

ruiskuVALUmuotit on tehty kestämään    


Suunnittelemme ja valmistamme teknisesti erittäin vaativia ruiskuvalumuotteja muoviteollisuuden tarpeisiin. Vuosikymmenien kokemuksella toimitamme kestäviä ja laadukkaita ruiskuvalumuotteja globaalisti toimiville suomalaisille yrityksille, joiden tuotteita tai niiden osia valmistetaan muovista. Hyvin suunnitellut muotit ovat kriittinen osa monen valmistavan yrityksen tehokasta tuotantoa.

Räätälöidyt ratkaisut suunnitellaan ja toteutetaan huolella yhdessä asiakkaan kanssa. Näin takaamme asiakkaidemme tuotannon laadun ja tehokkuuden. Lue lisää »

 

458a5382-vili-tyostokeskuksella639512221.jpg

tarkkuusmekaniikka viilaa millin osia


Taidamme tarkkuusmekaniikan. Tuotamme työvälineita, laitteita ja osia erikoiskoneistuksin, lankasahauksin ja kipinätyöstöin. 

Palvelemme merkittäviä kotimaisia ja ulkomaisia yrityksiä useilla eri toimialoilla valmistamalla heidän lopputuotteisiin korkeatasoisia osia ja välineitä. Lue lisää »

 
 

 

 

Esitteet

 
 

Kiinnostuitko -kuvake

Kiinnostuitko?

Lähetä meille viestiä sales@da-group.fi tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne!

Ota yhteyttä

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x