Logo [DA-Group']
 
Tuote- ja järjestelmäsuunnittelu
 
 

Tuotekehityspalveluita vaativiin olosuhteisiin


DA-Groupista asiakas saa luotettavan, ketterän ja pitkäaikaisen kumppanin. DA-Group tarjoaa asiakkailleen erinomaiset tuotekehityspalvelut kokonaisuudessa, jossa asiakkaalle on tarjolla eri palveluita tuotekehityksestä valmistukseen, saman katon alta. DA-Groupista löytyy osaamista laitteiden valmistukseen aina merenpohjasta, kaivoksiin ja avaruuteen. 

Tärinä, äärimmäinen kiihtyvyys, nopeat ja laajat lämpötilan vaihtelut ovat niitä olosuhteita, jotka DA-Groupin tuotekehityspalveluissa osataan ottaa huomioon. Pitkä ja laaja kokemus ääriolosuhteiden ymmärtämisessä antaa mahdollisuudet sisäänrakennettuun olosuhteiden hallintaan suunnittelun ja valmistuksen kaikissa vaiheissa. Materiaalituntemus on yksi DA-Groupin valtti. DA-Group tarjoaa myös mittavat testauspalvelut.

Tiiviit ja osaavat tiimit antavat mahdollisuuden myös suunnittelun keskeisen elementin, inhimillisen vuorovaikutuksen rakentumiselle. Tämä vie ideoiden kehittämistä nopeasti eteenpäin. Asiakaslähtöisyys on tuotekehityksen tärkeimpiä ohjenuoria. Tarvittaessa tuotekehityksen osaajat voivat haastaa myös asiakkaan mahdollisesti liian perinteisiä ratkaisumalleja. Laaja-alainen osaaminen on selvä kilpailuetu sektoriajatteluun verrattaessa.

 

TEKNiset ratkaisut osaavissa käsissä


DA-Groupin palvelut kattavat niin järjestelmä- ja laitesuunnittelun sekä RF-, elektroniikka-, ohjelmisto-, FPGA-,  signaalinkäsittely- ja mekaniikkasuunnittelun. Kehitys-  ja suunnittelutyön lopputuloksena on kokonaisvaltaisesti toteutettu,  optimaalinen ratkaisu vaativiin teollisuus-, puolustus- ja  avaruussektorien asiakastarpeisiin. Palvelutarjonnastamme löydät myös valmistus- ja testauspalvelut. 

DA-Groupin toimintatapa  perustuu laajaan teknologia- ja innovaatio-osaamiseen sekä ennakoivaan  ongelmanratkaisuun, jonka pohjalta mahdollistetaan järjestelmien ja laitteiden teknisten haasteiden yksinkertaistaminen ja optimaalinen  ratkaiseminen. DA-Groupin projektinhallinta käsittää  järjestelmäsuunnittelun, laadunvarmistuksen ja konfiguraationhallinnan.                         

Käytössämme on alan tehokkaimmat ja nykyaikaisimmat työkalut, joita hyödynnämme tukemaan hankkeen teknologiaratkaisujen kehitystä ja suunnittelua. Kumppanuus DA-Groupin kanssa mahdollistaa asiakkaan lähtökohdista toteutettujen uusien ja innovatiivisten tuotteiden kehittämisen.

 

 
 

RF-TEKNOLOGIAPALVELUT


DA-Group suunnittelee ja valmistaa radioaalto- ja mikroaalto- sekä millimetriaaltoteknologioita hyödyntäviä ratkaisuja vaativiin olosuhteisiin. Tarjoamme asiakkaillemme käyttöön radiotekniikan huippuammattilaiset. Pystymme toimimaan hankkeiden kaikissa vaiheissa. Konseptimme ideasta tuotteeksi on palvellut lukuisia eri sektorien asiakkaitamme.

Meillä on kokemusta monimutkaisten radioteknisten ongelmien ratkaisuista ja uusimmista tutkasovellutuksista. Hallitsemme nopeat digitaaliset tiedonsiirron järjestelmät, mukaan lukien RF-, mikroaalto- ja antenniratkaisut kokonaistoimituksina.

Olemme toimineet RF-ratkaisujen saralla jo 1970-luvulta. Kokemuksemme kattaa monia eri sovelluskohteita: 


 

filtteri-1.jpg

RF-Suodattimet


DA-Group suunnittelee ja valmistaa erittäin vaativan suorituskyvyn RF–suodattimia Creowave Filters -merkillä.  Erilaisia RF filtereita käytetään mm. matkapuhelinverkkojen tarpeisiin. Radiotaajuudet kasvavat sekä tietoliikenteen datan ja rinnakkaisten järjestelmien määrä kasvaa kiihtyvällä tahdilla.

Creowave Filtersin "siniset suodattimet" pystyvät vastaamaan operaattoreiden vaatimuksiin mm. verkkojen vaativissa hyväksyntätestauksissa. 

 

da-kuvat4-stalo-auki2.jpg

taajuusgeneraattori - STALO     


STALO on korkean suorituskyvyn taajuusgeneraattori kompaktissa paketissa. Sitä hyödynnetään tutka- ja kommunikaatiojärjeselmien tarkkana taajuusgeneraattorina. 

STALO tuottaa ulkoisesta 10 MHz:in referenssisignaalista syntetisoimalla ohjelmoidun ulostulotaajuuden. Ulostulotaajuus voidaan asettaa välille 5050 - 5258 MHz 100 kHz:in askelmin.

Laitteen kotelo on suunniteltu IP65-luokkaan. Laite täyttää elektromekaanisen MIL-STD-188-164A standardin ja EMC EN61000-6-4 -yhteensopivuuden. 

 

azeli.png

AZELI ANTENNINOHJAUKSEEN     


AZELi on antenninkääntölaite erittäin vaativiin ja vaikeakulkuisiin olosuhteisiin. Laite mahdollistaa 360 asteen pyörinnän atsimuuttitasossa ja jopa 210 asteen kulmassa. Optiona on myös saatavissa 360 asteen elevaatiokääntökulma. 

Laitteen ohjaus tapahtuu salatun Ethernet-yhteyden kautta erillisellä käyttöliittymällä tai API-liitynnän kautta asiakkaan omasta järjestelmästä. Vaihtoehtona on joko kupari- tai kuitu-Ethernet. 

Integroitu rakenne mahdollistaa yksinkertaisen kaapeloinnin, helpon asennuksen ja turvallisen kauko-ohjauksen. Laite on myös helppo asentaa kevyen alle 50 kilon painon ansiosta. Jalustalle on mahdollista asentaa erikokoisia antenneja sekä lisälaitteistoja.

Laitteen laaja lämpötila-alue (-40...+65 Celsius) ja vähäinen huollontarve mahdollistavat asennuksen myös vaativiin, vaikeakulkuisiin olosuhteisiin.

 
 

 

 

Kiinnostuitko -kuvake

Kiinnostuitko?

Lähetä meille viestiä sales@da-group.fi tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne!

Ota yhteyttä

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x