Logo [DA-Group']
 
 

Olosuhdetestaus

Laitteiden toimivuuden varmistamiseksi ääriolosuhteissa sekä niiden nopeutettuun ikääntymistestaukseen laboratoriomme monipuolinen tarjonta kattaa mm. aurinkosimulaattori-, UV- sekä suolasumutestauksen. Näiden lisäksi tarjoamme myös tavanomaista kosteus- ja lämpötilatestausta, lämpöshokki- sekä lämpösyklaustestausta laajalla lämpötila-alueella.

Aurinkosimulaattori ja UV-testaus

Aurinkosimulaattorissa laitteet saadaan altistettua aina 1000 W/m2 säteilyteholle. Monipuoliset säteily-, lämpötila- ja kosteusprofiilit mahdollistavan sekä standardin mukaiset (esim. IEC 60068-2-5) että kustomoidut olosuhdetestit. Lisäksi testaamme tuotteiden pintamateriaalien nopeutettua ikääntymistä altistettuna UV-säteilylle.

Suolasumutestaus

Laitteen käyttöympäristön ilmankosteuden suolapitoisuus kiihdyttää mm. korroosion syntyä. Suolasumutestauksella saavutetaan nopeasti tietoa ja tuloksia laitteen korroosioherkkyydestä.

Kosteus- ja lämpötilatestaus

Laitteistollamme hoituvat myös standardien mukaiset kosteus- ja lämpötilatestaukset, lämpöshokki- ja lämpösyklaustestaukset sekä vakiolämpötilan testaukset laajalla lämpötila-alueella (-80 °C ... +180 °C).

     

MUITA SÄHKÖISIÄ MITTAUKSIA JA ANALYSOINTEJA

Vakiotestauspalveluidemme lisäksi voimme tehdä harvinaisempia testejä ja mittauksia. Keskustellaan yhdessä tarpeistanne ja mahdollisuuksistamme olla avuksi. Lue lisää »

 

 

 

Kiinnostuitko -kuvake

Kiinnostuitko?

Lähetä meille viestiä sales@da-group.fi tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne!

Ota yhteyttä

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x