Logo [DA-Group']
 
RF -suodattimet
 

rf-suodattimet vaativaan käyttöön


DA-Group suunnittelee ja valmistaa erittäin korkean suorituskyvyn RF–suodattimia kotimaan ja ulkomaan markkinoille. Tytäryhtiö Creowave Filters operoi suodatin-liiketoimintaa. Asiakkaat ovat pääosin kansainvälisiä tukiasemavalmistajia, joille valmistetaan korkealaatuisia tukiasemien testauksessa käytettäviä RF-suodattimia. 

RF-suodattimien tarve kasvaa globaalisti, koska datasiirtoon otetaan koko ajan uusia taajuuksia. Tietoliikenteen  datan ja rinnakkaisten järjestelmien määrän kasvu lisää myös  operaattoreiden vaatimuksia verkkojen hyväksyntätestausten osalta.  

Radioaaltosuodatin varmistaa, että verkko toimii ja data siirtyy. RF-suodatin on eräänlainen portinvartija. Se päästää ulos halutun taajuuden ja blokkaa pois kaikki ei halutut taajuudet. Ilman suodatinta verkko ei  toimisi, eikä tieto siirtyisi. Tuotevalikoimaan kuuluu lähes pari tuhatta erilaista tuotetta. Tämä edellyttää jatkuvaa tuotekehitystä ja nopeaa vastaamista asiakkaiden uusiin tarpeisiin. 

Puolustusteollisuudessa RF-suodattimet ovat tärkeitä komponentteja tai tuotteiden osia, eikä niiden käyttö rajoitu pelkästään datasiirtotuotteiden testaukseen. Suodattimien suorituskyvyn on oltava äärimmäisen korkealla tasolla, ja samoin laadun. 

 

filtteri-1.jpg

RF-Suodattimet


Creowave Filtersin "siniset suodattimet" pystyvät vastaamaan operaattoreiden vaatimuksiin verkkojen haastavissa hyväksyntätestauksissa. Laadukkaat tuotteet ovat erittäin luotettavia ja huippu suorituskykyisiä. 

Tuoteperheeseen sisältyy mm. seuraavan tyyppisiä suodattimia:

  • Kaistanpäästö-suodatin
  • Kaistanesto-suodatin
  • Notch-suodatin
  • Ylipäästö-suodatin
  • Diplekseri
  • Duplekseri
  • Korkean keskeismodulaatiovaatimuksen täyttäviä suodattimia (PIM)
  • Turvallisuus- ja puolustusteollisuuteen radioiden testausratkaisuja ja -tuotteita
 
 

 

 

esa-turunen765554593.jpg

Kiinnostuitko?

        

ESA TURUNEN

    

Head of Business Unit,
Filters
+358 46 921 2692

    

Ota yhteyttä »

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x