Logo [DA-Group']
 
 

 

TURSO - MERIMIINAJÄRJESTELMÄT

TURSO on kokonaisvaltainen merimiinajärjestelmä, johon kuuluu muun muassa uusi TURSO MM30 - maailman nykyaikaisin herätemiina. Järjestelmään kuuluu myös TURDO TDS -herätekoneisto järjestelmineen sekä SUMICO-miinoitusjärjestelmä, algoritmien kehittämisohjelmisto ja sukeltajien koulutuslaitteita.


TURSO MM30 - MODERNein HERÄTEMIINA

TURSO MM30 perustuu alkuperäiseen DA-Groupin TURSO TDS Target Detection System -järjestelmään, joka on ollut operatiivisessa käytössä jo vuosia. 

 
 

TURSO TDS - MERIMIINOJEN HERÄTEKONEISTOJÄRJESTELMÄ

TURSO Target Detection System (TDS) -järjestelmä sisältää kaiken mitä tarvitaan herätemiinan toimintaan: herätekoneiston, ohjelmointilaitteen, dataloggerin, algoritmin kehitystyökalun sekä tutkimus- ja huoltojärjestelmän. Se on luotettava järjestelmä, jolla on pitkä käyttöikä ja alhaiset ylläpitokustannukset.

DA-Groupin TDS-järjestelmä on tehokas ratkaisu uusiin merimiinoihin tai vanhojen miinajärjestelmien modernisointiin älykkyyden ja parannetun suorituskyvyn avulla. Monipuolinen kohteentunnistusjärjestelmä on modulaarinen ja se on helppo räätälöidä asiakkaan vaatimusten mukaiseksi, joko uusien miinojen suunnittelussa tai vanhojen järjestelmien modernisoinnissa.

Miinojen monianturitekniikka mahdollistaa turvallisen ja tehokkaan toiminnan, jolla on korkea sietokyky vastatoimia vastaan. TURSO-tuoteperheen anturit kattavat mm. seuraavat:

Näiden signaalit otetaan huomioon havaitsemis- ja räjäytysalgoritmeissa.

 

tds-kuva-heratekoneistokuvat-esitteen-kannessa-ilman-taustaa1069421731.png

TuRSO TDD herätekoneisto  


Kohteen havaitseva herätekoneisto on kompakti ja modulaarinen laite, jossa on anturit ja ohjauselektroniikka kohteen havaitsemista ja miinan sytyttimen laukaisua varten. Tämä tehokas ohjausyksikkö käyttää asiakkaan ohjelmoitavia algoritmeja haluttujen kohteiden havaitsemiseksi. Aktivoinnin jälkeen laite on 24/7 toimintakunnossa ilman anturien vakauttamisviiveitä, ja se voi olla jatkuvasti valmis havaitsemaan kohteita.

Herätekoneistolle voidaan ohjelmoida laukaisukriteerit, jotka perustuvat kuluneeseen aikaan tai algoritmiin, sekä monia ohjelmoitavia deaktivointivaihtoehtoja. TDD-laite voidaan aktivoida ja deaktivoida minkä tahansa vedessä oloajan jälkeen.

 • Toimintasyvyys 10 - 200 m vakiona; laajemmat syvyydet ovat valinnaisia.
 • Käyttöikä vedessä jopa useita vuosia
 • Yli 25 vuoden käyttöikä matalilla ylläpitokustannuksilla
 • Helppo asentaa sekä erittäin turvallinen käyttää ja säilyttää
 

turso-ecosystem.png

TuRSO MERIMIINAEKOSYSTEEmI


Älykäs TURSO tarjoaa koko tuoteperheen. Käyttäjät voivat ohjelmoida järjestelmän toimimaan ympäristössään. Salaiset kirjastot voidaan helposti ohjelmoida ekosysteemin työkaluilla. Käyttäjät pystyvät myös hallitsemaan testaus- ja ylläpitotoimintoja itsenäisesti.

Ekosysteemissä on algoritmien kehitys- ja simulointiympäristö, jossa on ohjelmistotyökalut miina-algoritmien luomiseen, testaamiseen ja simulointiin.

Koulutus- ja harjoituslaitteistossa on TDS-laitteen koulutusversiot ja raivaussukeltajien koulutusjärjestelmä.

Kokonaisjärjestelmä sisältää seuraavat laitteet ja palvelut:

 • TDS-laite   
 • Ohjelmointilaite
 • Tiedonkeruulaite
 • Algoritmin kehitys- ja simulointiympäristö
 • Testaus- ja huoltojärjestelmä
 • Vuototesteri
 • Elinkaaripalvelut
 • Koulutus

TURSO Naval Mine System on älykäs ratkaisu vedenalaiseen sodankäyntiin. 

 
 

 

 

Esitteet

 
 

Kiinnostuitko -kuvake

Kiinnostuitko?

Lähetä meille viestiä sales@da-group.fi tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne!

Ota yhteyttä

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x