Logo [DA-Group']
 
 

               

 

 

 

iSNS – Immune Satellite Navigation System

“iSNS – by DA-Group made in Finland, powered by Elisra Combat Proven Technology”

 

DA-Group tarjoaa ratkaisun GNSS-paikkatietosignaalien häirinnältä suojautumiseen yhteistyössä Elbit Systemsin kanssa. DA-Group valmistaa ja toimitaa häiriönsuojaratkaisun globaaleihin satelliittipaikannusjärjestelmiin.

Globaalista satelliittipaikannusjärjestelmästä käytetään lyhennettä GNSS (Global Navigation Satellite System) ja näitä ovat mm. GPS ja Galileo. GNSS-järjestelmän lähettämiä paikkatieto- ja aikasignaaleja voidaan häiritä tai väärentää. Satelliittinavigointiin kohdistuva häirintä (jamming, spoofing) tarkoittaa tahallista radiolähetystä, joka peittää navigaatiosatelliittien lähettämän signaalin. Häiriösuojatuilla satelliittinavigaatiojärjestelmillä, kuten iSNS, on käyttöä GNSS-häirinnän aiheuttamien uhkien lisääntyessä.

iSNS tuottaa paikannukseen tehokkaan häiriön suodatuksen, laajalla alueella eri satelliittikanaville selviten useista samanaikaisista häirintälähetteistä rinnakkaisilla taajuuksilla. iSNS on yhteensopiva kaikkien GNSS-järjestelmien kanssa. Modulaarinen ja kustomoitava iSNS-järjestelmä on suunniteltu puolustus- ja viranomaiskäyttöön maa-, meri- ja ilmasovelluksissa. Järjestelmän pieni koko mahdollistaa käytön kompakteissa alustoissa ja laite voidaan myös asentaa lisävarusteena olemassa olevaan kalustoon.

 

 

 
 

Kiinnostuitko -kuvake

Kiinnostuitko?

Lähetä meille viestiä sales@da-group.fi tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne!

Ota yhteyttä

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x