Logo [DA-Group']
 
 

EW-Omasuojajärjestelmän testauslaite - DARAD

DARAD on nopea ja luotettava elektronisten sodankäyntijärjestelmien testauslaitteisto ilma-, maa- ja merivoimien kalustoille. Innovatiivinen, kädessä käytettävä all-in-one-testauslaite suorittaa tehtävään lähtöä edeltävät "go/no-go" -testaukset.

Lentokoneen, helikopterin, panssarivaunun tai merialuksen henkilöstö tarvitsevat luotettavan työkalun omasuojajärjestelmän testaukseen sekä EW-järjestelmän koulutusta realistisina simuloituina uhkia vastaan.

DARAD-testauslaite varmistaa, että kaluston omasuojajärjestelmä toimii oikein ja luotettavasti. Herätteet, kuten tutkasignaalit, ohjuksen laukaisut ja laserit jäljitellään niin, että oikeat EW-järjestelmän vastaukset voidaan varmistaa.

NATO TUOTEKOODI - NSN CODE 6940-58-000-6372


 

darad-salkussa-da-kuva8.jpg

DARAD 


Sähköisen sodankäynnin järjestelmien testaamisessa on tärkeää luotettavuus ja nopeus - ennen tehtävää ja tehtävän aikana. DA-Groupin valmistamalla kannettavalla laitteella voidaan varmistaa jokaisen lavetin EW-järjestelmän toiminnallisuus paikasta riippumatta.

Toimitus sisältää: 

  • Testauslaite
  • Akku
  • Lataus
  • USB-kaapeli
  • Ohjelmisto uhkakirjoston hallinnointiin
  • Salkku

 
 

 

 
 

Kiinnostuitko -kuvake

Kiinnostuitko?

Lähetä meille viestiä sales@da-group.fi tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne!

Ota yhteyttä

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x