Logo [DA-Group']
 
 

LED-eLEKTRONIIKKA

Monipuoliset ja suorituskykyiset LED-valaistuskomponentit

Tuotevalikoimista löydät korkealaatuisia Suomessa suunniteltuja, uusimman teknologian LED-valaistuskomponentteja. Valaisimien suunnitteluun liittyvät mahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat modernin LED-teknologian ansiosta. Tutustu korkealaatuisiin LED-valaistuksen komponentteihin ja ota yhteyttä meihin. LED-teknologian ammattilaiset kertovat mielellään lisää.

 

powerpaq-540w-programmable-built-in-dali.png

PowerPAQ

PowerPAQ-tuotevalikoima mahdollistaa markkinoiden parhaan valaistuksen suuritehoisissa LED-valaisimissa. Nämä 300 W ja 540 W teholähteet ovat poikkeuksellisen pienellä valon välkynnällä varustettuja, kompakteja ja monipuolisesti konfiguroitavia vakiovirtateholähteitä. Ne tarjoavat uusinta suorituskykyä ja laajan valikoiman ominaisuuksia erittäin pienikokoisessa, kevyessä ja kustannustehokkaassa paketissa. PowerPAQ:lla voit toteuttaa parhaan mahdollisen suuritehoisen urheiluvalaistuksen, kasvituotantohuoneen valaistuksen sekä monia muita suuritehoisia LED-valaisimia ja mahdollistaa valaistuksen hallinnan Dali-, DMX- tai 0-10V-rajapintojen kautta.


Lisätietoja tuotteesta osoitteessa: LED Drivers | PowerPAQ 540&300W

 

activepaq-linear-performer-ii.png

activepaq

ActivePAQ-tuotevalikoima erottautuu edukseen suorituskyvyllään ja kompaktilla rakenteellaan. Kaikissa ActivePAQ-tuotteissa on verkkovirralla toimiva integroitu teholähde, yhdistettynä matalaan ja yksipuoliseen rakenteeseen. Tämän ainutlaatuisen yhdistelmän ansiosta pienikokoisten ja suorituskykyisten LED-valaisimien suunnittelu ja kokoonpano on yksinkertaisempaa ja nopeampaa kuin koskaan aikaisemmin. ActivePAQ LED-moduulit sisältävät kaiken tarvittavan elektroniikan yhdistettynä valonlähteeseen, jotta valaisinvalmistajana voit välttyä erillisten LED-virtalähteiden ja passiivisten LED-modulien yhteensopivuuden haasteilta.

Lisätietoja tuotteesta osoitteessa: Active LED Modules | Linear Performer&Basic

 
 

LED-tuotteiden kehitys ja tuotanto jatkuvat

Liiketoimintakaupan tavoitteena on entistä vahvempi mahdollisuus LED-tuotteiden kehitykseen DA-Group -konsernin voimin sekä tarjota asiakkaille jatkossakin innovatiivisia tuotteita vaativiin ympäristöihin ja käyttötarpeisiin. DA-Groupilla on yli neljännesvuosisadan osaaminen suunnittelussa ja tuotekehityksessä sekä valmistuksessa, myös puolustus- ja avaruussektoreilla.

LED-tuoteliiketoimintaan kuuluvat kolme tuoteperhettä: PowerPAQ teholähteet, ActivePAQ LED -moduulit ja PassivePAQ LED -moduulit.

Tepcomp tulee edelleen toimimaan tilaus-toimitusketjun tuottajana ja teille tutut henkilöt ovat käytettävissä.

Yhteydenottonne ovat tervetulleita! Voit ottaa yhteyttä meihin: sales@da-group.fi tai info@da-group.fi

TILAUKSET

Ota yhteyttä: sales@da-group.fi tai lähetä meille yhteydenottosi kätevästi lomakkeella. 
 

Kiinnostuitko -kuvake

Kiinnostuitko?

Lähetä meille viestiä sales@da-group.fi tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne!

Ota yhteyttä

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x