Logo [DA-Group']
 
 

Ammattina ONGELMANRATKAiSU

DA-Groupissa eri tehtävien takana työskentelevät oman alansa ammattilaiset, jotka kukin osaltaan vaikuttavat asiakkaan saamaan kokonaispalveluun. Saila Tapio vastaa tuotannon suunnittelusta ja ohjauksesta sekä asiakkuuksista. Vaikka jokainen päivä on hänen mielestään ihanasti erilainen, kuuluu jokaiseen päivään olennaisesti tiivistä yhteydenpitoa asiakkaisiin. Toimiva kommunikaatio myös tuotannon tiimin kanssa on yksi menestyksen tekijöistä.
– Onnistumisen takana on avoin ja luottamuksellinen suhde asiakkaan kanssa. Me pidämme asiakkaan ajan tasalla kaikissa tilanteissa. Kun kommunikaatio pelaa, se vahvistaa luottamusta kiperissäkin tilanteissa.

RAuTAinen AmmATTilAinen ASioiDen eDellä

Saila Tapiolla on pitkäaikainen, lähes 20 vuoden kokemus elektroniikka-alalta konsernin palveluksessa. Aikaisemmin tytäryhtiö Nelcompin palveluksessa Sailan vastuulla oli elektroniikan sopimusvalmistusasiakkaiden käytännön asioiden hoitaminen. Siirryttyään avainasiakaspäälliköksi hänen päivittäisiin työtehtäviinsä kuuluu  tarjousten laatiminen ja tilauksien hoitaminen. Lisäksi Saila käy asiakkaiden luona ja viestii päivittäin yritysten kanssa aikatauluista sekä mahdollisista muutoksista, jotka liittyvät valmistukseen, laskutukseen tai logistiikkaan. Toisin sanoen hän pitää käsissään niitä satoja ”lankoja” ja hallinnoi lukuisia prosessinosia, jotka edistävät asiakkaiden sopimusvalmistusasioita.
– Asiakasrajapinnassa työskentely mahdollistaa nopean reagoinnin molempiin suuntiin. Työssäni on kysymys pitkälti asiakassuhteen ylläpidosta, projektien koordinoinnista ja seurannasta, alkaen kontaktista asiakkaaseen päin. Projektin käynnistyttyä minun tulee tietää, missä vaiheessa milloinkin mennään, jotta pystyn pitämään myös asiakkaan tietoisena aikataulusta.

ASiAnTunTijuuDen kehiTTäminen muuTTuVASSA mAAilmASSA

Nykyään tuotannosta vastaavana Saila Tapiolla on laaja ja vaativa tontti, sillä viimeiset pari vuotta ovat tuoneet mukanaan paljon uusia asioita. Liiketoimintojen yhdistymisen myötä puhdas sopimusvalmistustalo on muokkautunut kokonaisvaltaiseksi toimijaksi.
– Tarjoamme sopimusvalmistuksen lisäksi koko tuotteen elinkaaren kattavia palveluita, mikä minun tulee huomioida myös tarjonnassa asiakkaalle. Minun on osattava ajatella kokonaisvaltaisesti. Meiltä saa nykyään palveluita avaimet käteen –periaatteella.
– Vaikka työskentelen pääasiassa itsenäisesti, tukenani on tiivis yhteistyö myyntiorganisaation ja tehtaan monien tahojen kanssa. Turvaverkko on vahva – ihan kaikkea ei onneksi tarvitse tietää itse.

Saila kertoo katselevansa DA-Groupia yrityksenä, jossa heijastuu vahva kokonaisosaaminen ja kansainvälisyys.
– Työskentely DA-Groupissa on mielenkiintoista ja saan haastaa itseäni päivittäin. Asiakkaan tarpeiden kuunteleminen, vaihtoehtojen pohtiminen ja päivittäinen ongelmanratkaisu tekevät työpäivistä sopivasti erilaisia ja kiinnostavia.


 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x