Logo [DA-Group']
 
 

Avoimet työpaikat


DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Emoyhtiö DA-Design Oy on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 140 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksellasi. Kerro meille kiinnostuksesi kohteesta ja lähetä CV:si osoitteeseen jobs@da-group.fi. Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä. Lisäksi valitulta työnhakijalta pyydetään lupa tehdä turvallisuusselvitys.

DA-Group työnantajana tarjoaa henkilöstölle erinomaiset edut. Kattavien työterveyspalvelujen lisäksi meillä on vapaaehtoinen sairauskuluvakuutus. Työnantajan vakuutus kattaa myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä matkavakuutuksen henkilön ja hänen perheensä ulkomaan lomamatkalle. Sopimusruokailu tarjoaa terveelliset ja maukkaat ateriat sekä lisäksi tarjolla on hedelmät ja juomat. DA-Group tukee merkittävästi myös henkilöstön hyvinvointia ja liikuntaa. Monipuolinen ePassi tarjoaa mahdollisuudet erilaisiin harrastuksiin ja kulttuurikohteisiin. Forssan päätoimipaikassa on hyvin varustettu kuntosali, uima-allas ja saunatilat.

 

01.07.2024

Myyntipäällikkö teollisuus & julkinen liikenne -yksikköömme

Etsimme myyntipäällikköä teollisuus & julkinen liikenne -yksikköömme. Vastaat yksikön myynnin johtamisesta ja edistämisestä, myynnin strategisesta suunnittelusta, aktiivisesta myyntityöstä sekä avainasiakkuuksien solmimisesta ja ylläpidosta. Päätavoitteesi on saavuttaa myynti- ja kasvutavoitteet.

PÄÄASIALLISET TYÖTEHTÄVÄSI

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat asiakassuhteiden luominen ja ylläpito, neuvottelut ja sopimusten kotiuttaminen, lyhyen ja pitkän aikavälin myyntiennusteiden valmistelu, potentiaalisten asiakkaiden ja uusien markkinamahdollisuuksien tunnistaminen sekä uusien tuotelanseerausten seuraaminen ja osallistuminen alan tapahtumiin verkoston laajentamiseksi.

TOIVOMME SINULTA

Sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus vaativasta ratkaisumyynnistä tai teknologiamyynnistä sekä soveltuva korkeakoulututkinto (kaupallinen tai tekninen). Tehtävässä menestyminen vaatii hyvien vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojen lisäksi itsenäisyyttä sekä kykyä johtaa omaa työtä. Seuraat aktiivisesti tuote- ja teknologiatrendejä ja olet sujuva CRM- ja MS Office -ohjelmistojen käytössä. Kommunikoit, esiinnyt ja neuvottelet sujuvasti suomen lisäksi myös englannin kielellä.

Työskentelet päätoimipaikassamme Forssassa, mutta työsi tapahtuu vahvasti asiakkaiden luona, joten olethan valmis matkustamaan noin 50-80 päivää vuodessa. Matkapäivät jakautuvat 50/50 kotimaan ja ulkomaiden välillä.

TARJOAMME

DA-Group tarjoaa henkilöstölleen erinomaiset edut. Kattavien työterveyspalvelujen lisäksi meillä on vapaaehtoinen sairauskuluvakuutus. Työnantajan vakuutus kattaa myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä matkavakuutuksen henkilön ja hänen perheensä ulkomaan lomamatkalle. Sopimusruokailu tarjoaa terveelliset ja maukkaat ateriat sekä lisäksi tarjolla on hedelmät ja juomat. DA-Group tukee merkittävästi myös henkilöstön hyvinvointia ja liikuntaa. Monipuolinen ePassi tarjoaa mahdollisuudet erilaisiin harrastuksiin ja kulttuurikohteisiin. Forssan toimipaikassa on hyvin varustettu kuntosali, uima-allas ja saunatilat.

LISÄTIETOJA JA HAKEMINEN

Lisätietoja tehtävästä sinulle antavat DA-Groupin liiketoimintajohtaja Kimmo Ylander puh. +358 50 047 8092 sekä MPS-konsultit Noora Welling puh. 020 746 9509 ja Harri Viitanen puh. 040 719 9411 (19.6.-11.7.).

Jos olet innostunut tarttumaan haasteisiin ja haluat olla osa kasvavaa yritystämme, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 4.8.2024, osoitteessa: Myyntipäällikkö, teollisuus ja julkinen liikenne | DA-Group (talentadore.com) 

Toimimme turvallisuuskriittisellä toimialalla, joten tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys työnantajan toimesta.

Odotamme innolla kuulevamme sinusta!


 

Lisätietoja

DA-Groupin avoimista työpaikoista voit tiedustella henkilöstöjohtaja Niina Nurmelta, +358 29 080 0990, niina.nurmi@da-group.fi.

 
 

Esitteet

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x