Logo [DA-Group']
 
 

Avoimet työpaikat


DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Emoyhtiö DA-Design Oy on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 140 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksellasi. Kerro meille kiinnostuksesi kohteesta ja lähetä CV:si osoitteeseen jobs@da-group.fi. Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä. Lisäksi valitulta työnhakijalta pyydetään lupa tehdä turvallisuusselvitys.

DA-Group työnantajana tarjoaa henkilöstölle erinomaiset edut. Kattavien työterveyspalvelujen lisäksi meillä on vapaaehtoinen sairauskuluvakuutus. Työnantajan vakuutus kattaa myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä matkavakuutuksen henkilön ja hänen perheensä ulkomaan lomamatkalle. Sopimusruokailu tarjoaa terveelliset ja maukkaat ateriat sekä lisäksi tarjolla on hedelmät ja juomat. DA-Group tukee merkittävästi myös henkilöstön hyvinvointia ja liikuntaa. Monipuolinen ePassi tarjoaa mahdollisuudet erilaisiin harrastuksiin ja kulttuurikohteisiin. Forssan päätoimipaikassa on hyvin varustettu kuntosali, uima-allas ja saunatilat.

 

28.05.2024

Kirjanpitäjä (Accountant)

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen taloushallinnon asiantuntijaa. Työtehtäviisi kuuluu konsernin yhtiöiden kirjanpito ja konsernitilinpäätös. Lisäksi pääset työssäsi tekemään monipuolisesti muita taloushallinnon tehtäviä. Haemme joukkoomme ongelmanratkaisukykyä omaavaa positiivista tiimipelaajaa.

Tarjoamme monipuoliset työsuhde-edut ja mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen työssäsi. Lisäksi mahdollistamme joustavat työajat ja mukavan työympäristön.  Työpisteesi ja lähikollegasi sijaitsevat Forssan toimipisteellämme. Lisäksi työtä voi tehdä tarvittaessa Kaarinan tai Tampereen toimipisteiltämme, tai etänä 1-2 päivää viikossa.

Pääasialliset työtehtäväsi:

 • Konsernin yhtiöiden kirjanpito ja tilinpäätökset, sekä konsernitilinpäätös
 • Sisäisen laskennan toteuttaminen
 • Budjetoinnissa avustaminen
 • Hallintotiimin jaetut yleishallinnon tehtävät

Toivomme sinulta:

 • Soveltuvaa koulutusta ja/tai alan opintoja
 • Työkokemusta konserniyhtiöiden kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä
 • Sujuvia ICT-taitoja, käytämme muu muassa Netvisoria, Leania (ERP) ja M-Filesiä
 • Avointa mieltä ja huolellista otetta monipuolisia työtehtäviä kohtaan
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suomen ja englannin kielitaitoa

Tarjoamme:

 • Mahdollisuuden työskennellä alansa johtavassa yrityksessä rennossa tiimissä
 • Jatkuvan oppimisen ja työssä kehittymisen
 • Kannustavan ja ystävällisen työympäristön, jossa arvostetaan tiimityötä
 • Erinomaiset työsuhde-edut: liikunta-, kulttuuri-, pyörä- ja hierontaedut, kattavat työterveyspalvelut ja vakuutukset, kuten sairauskuluvakuutus. Lisäksi voit hyödyntää päätoimipisteemme kuntosali-, sauna- ja uima-allasosastoa.

 Työsuhde ja palkka

Tarjoamme vakituista työsuhdetta kirjanpitäjän paikkaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työhön valittavan henkilön palkka on työntekijän kokemuksesta ja osaamisesta riippuen 3200-3800 euroa kuukaudessa. Lisäksi palkan päälle tulevat mahdolliset luontoisedut ja erinomaiset työsuhde-etumme. Työsuhteeseen sovelletaan ICT-alan työehtosopimusta.

Lisätietoja ja hakeminen

Mikäli olet kiinnostunut monipuolisesta tehtävästämme, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi 6.8.2024 mennessä osoitteeseen jobs@da-group.fi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikka voidaan täyttää jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja hallintopäällikkömme Sanna Heino: sanna.heino@da-group.fiSannalle voit myös soittaa 11.7. klo 10-12 ja  5.8. klo 15-16. Sanna Heinon puhelin: +358 29 080 0993. (Sanna on lomalla 22.7.-4.8.)

Odotamme innolla hakemuksiasi ja mahdollisuutta keskustella kanssasi lisää!

Toimimme turvallisuuskriittisellä toimialalla, joten tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys työnantajan toimesta.

 

Lisätietoja

DA-Groupin avoimista työpaikoista voit tiedustella henkilöstöjohtaja Niina Nurmelta, +358 29 080 0990, niina.nurmi@da-group.fi.

 
 

Esitteet

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x