Logo [DA-Group']
 
 

Avoimet työpaikat


DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Emoyhtiö DA-Design Oy on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 140 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksellasi. Kerro meille kiinnostuksesi kohteesta ja lähetä CV:si osoitteeseen jobs@da-group.fi. Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä. Lisäksi valitulta työnhakijalta pyydetään lupa tehdä turvallisuusselvitys.

DA-Group työnantajana tarjoaa henkilöstölle erinomaiset edut. Kattavien työterveyspalvelujen lisäksi meillä on vapaaehtoinen sairauskuluvakuutus. Työnantajan vakuutus kattaa myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä matkavakuutuksen henkilön ja hänen perheensä ulkomaan lomamatkalle. Sopimusruokailu tarjoaa terveelliset ja maukkaat ateriat sekä lisäksi tarjolla on hedelmät ja juomat. DA-Group tukee merkittävästi myös henkilöstön hyvinvointia ja liikuntaa. Monipuolinen ePassi tarjoaa mahdollisuudet erilaisiin harrastuksiin ja kulttuurikohteisiin. Forssan päätoimipaikassa on hyvin varustettu kuntosali, uima-allas ja saunatilat.

 

27.03.2024

Keittiöapulainen, kokki (Kitchenhand, Chef)

Oletko sinä meidän uusi kokkimme?

Henkilöstöravintolamme kaipaa kasvaneiden asiakasvolyymien ja ravintolatoiminnan kehittämistarpeiden johdosta apukäsiä. Etsimmekin nyt Forssan Kassimäen lounasravintolaan ravintolapäällikön avuksi ammattitaitoista kokkia. Kyseeseen voi tulla myös alkuun rooli keittiöapulaisena, mikäli valitulla henkilöllä on vahva halu kehittyä urallaan ammattilaiskokiksi.

Haemme motivoitunutta ja oma-aloitteista tiimiläistä, joka on valmis tarttumaan toimeen ja tekemään työtä asiakaspalveluhenkisesti. Työtehtäviin kuuluvat lounaan ja muiden ruokatarjoilujen valmistus ja tarjoilu, sekä vierailijoille tilattujen kahvitusten valmistelu.

 

Kassimäen lounasravintolassamme on iso ammattikeittiö, jonka puitteissa saa tehtyä noin 200-300 annosta päivässä. Tällä hetkellä annosvolyymit ovat noin 50-80 annosta päivässä DA-Groupin omalle henkilöstölle, sekä vieraillemme. Keittiössämme on monipuoliset laitteet ja koneet ja viihtyisät työskentelytilat.    

 

Pääasialliset työtehtäväsi:

 • Salaattien, lämpimän ruoan ja jälkiruoan valmistaminen
 • Vierailijoita varten tarjottavat kahvitukset ja näihin liittyvät tarjottava.
 • Raaka-aineiden tilaus tukusta
 • Tavaroiden vastaanotto ja varastointi säädösten mukaisesti
 • Astiahuolto sekä keittiön ja linjaston siisteydestä huolehtiminen
 • Keittiötoiminnan jatkuva parantaminen ja kehittäminen

Toivomme sinulta:

 • Ravintola-alan ammattitutkintoa, lisäkoulutus katsotaan eduksi
 • Käytännön kokemusta ravintola-alalta
 • Suomen kielen taitoa, englanti katsotaan eduksi
 • Perustasoiset IT taidot
 • Hygieniapassi ja muut tarvittavat luvat
 • Huolellista, joustavaa, vastuuntuntoista ja asiakaspalveluhenkistä otetta työhön

Tarjoamme:

 • Jatkuvan oppimisen ja työssä kehittymisen
 • Kannustavan ja ystävällisen työympäristön, jossa arvostetaan tiimityötä
 • Erinomaiset työsuhde-edut: liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut, kattavat työterveyspalvelut ja vakuutukset


Hakuaika ja lisätietoja

Mikäli olet kiinnostunut monipuolisesta tehtävästämme, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi 14.4.2024 mennessä osoitteeseen jobs@da-group.fi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikka voidaan täyttää jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ravintolapäällikkö Timo Louhi p. +358 29 080 2961, soittoajat arkipäivisin kello 12:00-14:00 ja 15:00-17:00. Odotamme innolla hakemuksiasi ja mahdollisuutta keskustella kanssasi lisää!

Toimimme turvallisuuskriittisellä toimialalla, joten tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys työnantajan toimesta.
 

Lisätietoja

DA-Groupin avoimista työpaikoista voit tiedustella henkilöstöjohtaja Niina Nurmelta, +358 29 080 0990, niina.nurmi@da-group.fi.

 
 

Esitteet

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x