Logo [DA-Group']
 
 

Avoimet työpaikat


DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Emoyhtiö DA-Design Oy on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 140 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksellasi. Kerro meille kiinnostuksesi kohteesta ja lähetä CV:si osoitteeseen jobs@da-group.fi. Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä. Lisäksi valitulta työnhakijalta pyydetään lupa tehdä turvallisuusselvitys.

DA-Group työnantajana tarjoaa henkilöstölle erinomaiset edut. Kattavien työterveyspalvelujen lisäksi meillä on vapaaehtoinen sairauskuluvakuutus. Työnantajan vakuutus kattaa myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä matkavakuutuksen henkilön ja hänen perheensä ulkomaan lomamatkalle. Sopimusruokailu tarjoaa terveelliset ja maukkaat ateriat sekä lisäksi tarjolla on hedelmät ja juomat. DA-Group tukee merkittävästi myös henkilöstön hyvinvointia ja liikuntaa. Monipuolinen ePassi tarjoaa mahdollisuudet erilaisiin harrastuksiin ja kulttuurikohteisiin. Forssan päätoimipaikassa on hyvin varustettu kuntosali, uima-allas ja saunatilat.

 

15.01.2024

DA:n kesätyöt 2024 (DA summer trainee 2024)

Oletko valmis haastamaan itseäsi ja haluatko oppia alansa huipuilta? Jos vastasit kyllä, niin jatka lukemista, me kerromme lisää!

DA-Group on voimakkaassa kasvussa oleva alansa huipputeknologiaa edustava yritys, joka suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan ratkaisuja ja tuotteita. Olemme innovatiivinen yritys, jossa työskentelee alansa parhaat osaajat niin tuotannossa kuin asiantuntijarooleissakin. Työssä kuin työssä pääsee näkemään oman käden jäljen, koska talostamme löytyy kaikki osaaminen myynnistä tuotekehitykseen, projektinhallinnasta suunnitteluun ja testauksesta valmistukseen. Asiakkaitamme ovat puolustus- teollisuus ja avaruusteollisuuden kotimaiset ja kansainväliset organisaatiot.

Etsimme tulevalle kesälle uusia talentteja joukkoomme! Voit olla opintojesi alkuvaiheessa oleva tai opinnoissa jo edennyt tulevaisuuden tähti. Meille kaikista tärkeintä on se, että sinulla on positiivinen asenne ja motivaatiota oppia uutta.

Mitä ja kenelle?

  • Meillä ensimmäistä kesää työskenteleville tai alkuvaiheen korkeakouluopiskelijoille tarjoamme kesätyötä tuotannostamme. Tuotannossa päätoimipisteellämme Forssassa elektroniikka- tai mekaniikkavalmistuksen parissa pääset konkreettisesti oppimaan meistä ja valmistamaan ainutlaatuisia tuotteitamme. Kesätyö tuotannossa on erinomainen ponnahduslauta DA-uralle!
  • Kokeneemmille tai loppuvuoden korkeakouluopiskelijoille kesätyömahdollisuuksia tarjoamme asiantuntijatehtävistämme, kuten suunnittelusta tai projektinhallinnasta.
  • Ammattikoululaisille kesätyömahdollisuuksia löytyy erityisesti tuotannosta yhdestä kuukaudesta koko kesän ajalle.
  • Tarjoamme 15-vuotta täyttäneille lyhyitä kesätyöjaksoja tuotannon ja varastotoimintojen avustavien työtehtävien parissa.

Hakeminen ja lisätiedot

Mikäli pidät meitä ja työmahdollisuuksiamme kiinnostavana, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi tai esittelyvideosi 17.3.2024 mennessä osoitteeseen jobs@da-group.fi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikat voidaan täyttää jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja työtehtävistä antaa henkilöstöjohtaja Niina Nurmi , +35829 080 0990 ja HR-koordinaattori Veera Mäkelä,+35829 080 2928.

 

Lisätietoja

DA-Groupin avoimista työpaikoista voit tiedustella henkilöstöjohtaja Niina Nurmelta, +358 29 080 0990, niina.nurmi@da-group.fi.

 
 

Esitteet

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x