Logo [DA-Group']
 
 

Avoimet työpaikat


DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Emoyhtiö DA-Design Oy on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 140 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksellasi. Kerro meille kiinnostuksesi kohteesta ja lähetä CV:si osoitteeseen jobs@da-group.fi. Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä. Lisäksi valitulta työnhakijalta pyydetään lupa tehdä turvallisuusselvitys.

DA-Group työnantajana tarjoaa henkilöstölle erinomaiset edut. Kattavien työterveyspalvelujen lisäksi meillä on vapaaehtoinen sairauskuluvakuutus. Työnantajan vakuutus kattaa myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä matkavakuutuksen henkilön ja hänen perheensä ulkomaan lomamatkalle. Sopimusruokailu tarjoaa terveelliset ja maukkaat ateriat sekä lisäksi tarjolla on hedelmät ja juomat. DA-Group tukee merkittävästi myös henkilöstön hyvinvointia ja liikuntaa. Monipuolinen ePassi tarjoaa mahdollisuudet erilaisiin harrastuksiin ja kulttuurikohteisiin. Forssan päätoimipaikassa on hyvin varustettu kuntosali, uima-allas ja saunatilat.

 

15.01.2024

Kiinteistönhoitaja (Utilities technician, handyman)

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen oma-aloitteista ja kokenutta kiinteistönhoitajaa Forssan Kassimäen päätoimipisteeseeme. Tiloihimme kuuluvat noin 25 000 neliömetrin rakennus sekä 260 000 neliömetrin tontti. Kiinteistönhoitajan päävastuulla on pitää huolta laadukkaan pääkonttorimme kiinteistöstä ja siihen liittyvistä toiminnoista.

Työtehtäväsi koostuvat laajasti konsernin päätoimipisteen kiinteistötekniikan toiminnasta, ylläpidosta ja ajantasaisuudesta koostuvista vastuutehtävistä. Työtehtäviisi kuuluu lisäksi koneiden ja laitteiden kokoonpanoa sekä huoltotoimia. Kiinteistöhoitaja toimii myös asiakastoimituksien parissa. Haemme henkilöä, joka haluaa auttaa tiimiläisiään, luottaa omaan kädenjälkeensä ja omaa positiivisen asenteen.

Tarjoamme monipuoliset työsuhde-edut ja mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen työssäsi. Lisäksi mahdollistamme joustavat työajat ja mukavan työympäristön. Työpisteesi ja lähikollegasi sijaitsevat päätoimipisteellämme Forssan Kassimäessä.

Pääasialliset työtehtäväsi:

 • Suorittaa kiinteistötekniikan vaatimat huoltotoimet ajallaan
 • Koneiden ja laitteiden huoltotyöt
 • Toimitusten kuljetustehtävät kotimaassa, sekä yrityksen omistamien ajoneuvojen ja työkoneiden huoltotoimet ja katsastukset
 • Varastotyöt muun muassa trukkia käyttäen korkeavarastossa
 • Kiinteistötekniikan kehitystoimista ja investoinneista tehtävät suunnitelmat ja toteutukset

Toivomme sinulta:

 • Alalle soveltuvaa koulutusta tai opintoja (esim. sähkö-, putki- ja koneasentaja, sähköpätevyydet on eduksi)
 • Kokemusta kiinteistöhuollosta, laiterakennuksesta, koneista ja kuljetuksesta
 • Kädentaitoja, mutta myös vähintäänkin perustason ICT-taitoja
 • Avointa ja ennakkoluulotonta asennetta vaihteleville työtehtäville

Tarjoamme:

 • Mahdollisuuden työskennellä alansa johtavassa yrityksessä
 • Jatkuvan oppimisen ja työssä kehittymisen.
 • Kannustavan ja ystävällisen työympäristön, jossa arvostetaan tiimityötä.
 • Erinomaiset työsuhde-edut: liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut, kattavat työterveyspalvelut ja vakuutukset.

Lisätietoja ja hakeminen

Mikäli olet kiinnostunut monipuolisesta tehtävästämme, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi 18.2.2024 mennessä osoitteeseen jobs@da-group.fi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikka voidaan täyttää jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tai henkilöstöjohtaja Niina Nurmi, +35829 080 0990 ja hallintojohtaja Tero Sulonen +358 29 080 0951. Odotamme innolla hakemuksiasi ja mahdollisuutta keskustella kanssasi lisää!

Toimimme turvallisuuskriittisellä toimialalla, joten tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys työnantajan toimesta.

 

Lisätietoja

DA-Groupin avoimista työpaikoista voit tiedustella henkilöstöjohtaja Niina Nurmelta, +358 29 080 0990, niina.nurmi@da-group.fi.

 
 

Esitteet

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x