Logo [DA-Group']
 
 

Avoimet työpaikat


DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Emoyhtiö DA-Design Oy on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 140 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksellasi. Kerro meille kiinnostuksesi kohteesta ja lähetä CV:si osoitteeseen jobs@da-group.fi. Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä. Lisäksi valitulta työnhakijalta pyydetään lupa tehdä turvallisuusselvitys.

DA-Group työnantajana tarjoaa henkilöstölle erinomaiset edut. Kattavien työterveyspalvelujen lisäksi meillä on vapaaehtoinen sairauskuluvakuutus. Työnantajan vakuutus kattaa myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä matkavakuutuksen henkilön ja hänen perheensä ulkomaan lomamatkalle. Sopimusruokailu tarjoaa terveelliset ja maukkaat ateriat sekä lisäksi tarjolla on hedelmät ja juomat. DA-Group tukee merkittävästi myös henkilöstön hyvinvointia ja liikuntaa. Monipuolinen ePassi tarjoaa mahdollisuudet erilaisiin harrastuksiin ja kulttuurikohteisiin. Forssan päätoimipaikassa on hyvin varustettu kuntosali, uima-allas ja saunatilat.

 

15.01.2024

ICT-päällikkö (ICT-manager)

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen kehityshaluista ICT-tehtävien asiantuntijaa Forssan toimipisteeseemme. Työtehtäviin kuuluu johtaa ja kehittää ICT- järjestelmiä ja -prosesseja vastaamaan yrityksen liiketoiminnan tarpeita. Pääset myös itse osallistumaan käytännön työntekoon vastuullisen työtehtäväsi rinnalla. Haemme joukkoomme luotettavaa tiimipeluria, joka lähtee uusiin asioihin positiivisella asenteella sekä omaa erinomaiset ICT-taidot.

Tarjoamme monipuoliset työsuhde-edut ja mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen työssäsi. Lisäksi mahdollistamme joustavat työajat ja mukavan työympäristön. Työpisteesi ja lähikollegasi sijaitsevat päätoimipisteellämme Forssan Kassimäessä, mutta työtä voi tehdä tarvittaessa etänä 1-2 päivää viikossa.

Pääasialliset työtehtäväsi

 • Konsernin ICT-infrastruktuurin hallinnointi, kehittäminen ja ylläpito
 • Yhteistyö toimittajien kanssa ICT- järjestelmien saralla
 • Vastaaminen käyttäjien ja käyttöoikeuksien hallinnasta yrityksen politiikan mukaisesti
 • Yrityksen verkkohallinnasta, monitoroinnista, ylläpidosta ja varmentamisesta vastaaminen
 • Yrityksen palvelinten hallinnasta ja ylläpidosta vastaaminen
 • ICT laite ja ohjelmistohankintojen suorittamisesta vastaaminen
 • ICT laitteiden rekisteröinnistä ja laiterekisterien tietojen ylläpidosta vastaaminen
 • Käyttäjien kouluttaminen ICT-järjestelmien, -ohjelmien ja laitteiden oikeaoppiseen, turvalliseen ja tehokkaaseen käyttöön

Mitä odotamme ja toivomme sinulta

 • Alalle soveltuvaa koulutusta (esim. alalle soveltuva korkeakoulututkinto tai opinnot)
 • Yli viiden vuoden työkokemus vaativista ICT-tehtävistä
 • Suomen ja englannin kielitaitoa
 • Erinomaisia ICT-taitoja (Microsoft ekosysteemi, SQL tietokannat, M-Files)
 • Eduksi katsotaan kokemus Linux palvelimista
 • Tuntemusta tietoturva-, kyberturva-, järjestelmä- ja ohjelmistotekniikan standardeista ja vaatimuksilta ja tulevaisuuden trendeistä
 • Positiivista, avointa ja huolellista asennetta työtehtäviä kohtaan

Tarjoamme

 • Mahdollisuuden työskennellä alansa johtavassa yrityksessä.
 • Jatkuvan oppimisen ja työssä kehittymisen.
 • Kannustavan ja ystävällisen työympäristön, jossa arvostetaan tiimityötä.
 • Erinomaiset työsuhde-edut: liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut, kattavat työterveyspalvelut ja vakuutukset.

Lisätietoja ja hakeminen

Mikäli olet kiinnostunut monipuolisesta tehtävästämme, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi 18.2.2024 mennessä osoitteeseen jobs@da-group.fi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikka voidaan täyttää jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Niina Nurmi, +35829 080 0990 tai hallintojohtaja Tero Sulonen +358 29 080 0951. Odotamme innolla hakemustasi ja mahdollisuutta keskustella kanssasi lisää!

Toimimme turvallisuuskriittisellä toimialalla, joten tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys työnantajan toimesta.

 

Lisätietoja

DA-Groupin avoimista työpaikoista voit tiedustella henkilöstöjohtaja Niina Nurmelta, +358 29 080 0990, niina.nurmi@da-group.fi.

 
 

Esitteet

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x