Logo [DA-Group']
 
 

Avoimet työpaikat


DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Emoyhtiö DA-Design Oy on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 140 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksellasi. Kerro meille kiinnostuksesi kohteesta ja lähetä CV:si osoitteeseen jobs@da-group.fi. Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä. Lisäksi valitulta työnhakijalta pyydetään lupa tehdä turvallisuusselvitys.

DA-Group työnantajana tarjoaa henkilöstölle erinomaiset edut. Kattavien työterveyspalvelujen lisäksi meillä on vapaaehtoinen sairauskuluvakuutus. Työnantajan vakuutus kattaa myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä matkavakuutuksen henkilön ja hänen perheensä ulkomaan lomamatkalle. Sopimusruokailu tarjoaa terveelliset ja maukkaat ateriat sekä lisäksi tarjolla on hedelmät ja juomat. DA-Group tukee merkittävästi myös henkilöstön hyvinvointia ja liikuntaa. Monipuolinen ePassi tarjoaa mahdollisuudet erilaisiin harrastuksiin ja kulttuurikohteisiin. Forssan päätoimipaikassa on hyvin varustettu kuntosali, uima-allas ja saunatilat.

 

15.01.2024

RF-suunnittelija, avaruusliiketoiminta (RF Engineer, space)

Haemme ammattitaitoista ja kehittymishaluista RF-suunnittelijaa avaruusliiketoiminnan suunnittelutiimiimme kehittämään ja suunnittelemaan radiotaajuusjärjestelmiä ja -komponentteja piirisuunnitteluohjelmistoja ja simulaattoreja hyödyntäen. Työtehtäviisi kuuluvat RF-suunnittelu, suorituskyvyn mittaukset, testaus ja vianmääritys sekä suunnittelutyösi dokumentointi. Haemme joukkoomme erityisesti sellaista henkilöä, jolla on jo tietämystä tai kokemusta RF-suunnittelun saralta.

Tarjoamme monipuoliset työsuhde-edut ja mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen työssäsi. Lisäksi mahdollistamme joustavat työajat ja mukavan työympäristön. Työpisteesi ja lähikollegasi sijaitsevat pääosin Forssan toimipisteellämme, mutta työtä voi tehdä tarvittaessa etänä 1-2 päivää viikossa.

Pääasialliset työtehtäväsi:

 • Monimutkaisten RF-järjestelmien suunnittelu, kehittäminen, kokoaminen, testaaminen ja integrointi. Tämä sisältää RF-komponenttien, kuten antennien, vahvistimien ja suodattimien, suunnittelun ja testauksen
 • Arvioit RF-järjestelmien suorituskykyä ja teet tarvittavia muutoksia suunnitelmiin parantaakseen järjestelmän tehokkuutta. Tämä voi sisältää signaalinvoimakkuuden, taajuusvasteen ja signaalin häiriöiden analysointia.
 • Teet kattavia RF-järjestelmien testaussuunnitelmia. Vastaat mahdollisten vikojen ja ongelmien tunnistamisesta ja korjaamisesta. Tämä voi sisältää mittauksia, spektrianalyysiä ja vianetsintää.
 • Pidät kirjaa suunnittelutyöstä ja niihin tehdyistä muutoksista. Laadit teknisiä raportteja ja dokumentaatiota, jotka auttavat muita tiimin jäseniä ymmärtämään suunnitteluratkaisut.

Toivomme sinulta:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja/tai alan opintoja
 • Hyviä ongelmaratkaisutaitoja, tarkkuutta ja analyyttistä ajattelutapaa
 • Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta avaruusalalta, suunnittelun ja valmistuksen menetelmistä, komponenteista ja raaka-aineista ja osaat suorittaa testauksia
 • Suomen ja englannin kielitaitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Tarjoamme:

 • Mahdollisuuden työskennellä alansa johtavassa yrityksessä huippuasiantuntijoiden tiimissä
 • Jatkuvan oppimisen ja työssä kehittymisen
 • Kannustavan ja ystävällisen työympäristön, jossa arvostetaan tiimityötä
 • Erinomaiset työsuhde-edut: liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut, kattavat työterveyspalvelut ja vakuutukset

Lisätietoja ja hakeminen

Mikäli olet kiinnostunut monipuolisesta tehtävästämme, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi 18.2.2024 mennessä osoitteeseen jobs@da-group.fi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikka voidaan täyttää jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Mikko Kostiainen +358 29 080 0944 tai henkilöstöjohtaja Niina Nurmi, +35829 080 0990. Odotamme innolla hakemuksiasi ja mahdollisuutta keskustella kanssasi lisää!

Toimimme turvallisuuskriittisellä toimialalla, joten tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys työnantajan toimesta.

 

Lisätietoja

DA-Groupin avoimista työpaikoista voit tiedustella henkilöstöjohtaja Niina Nurmelta, +358 29 080 0990, niina.nurmi@da-group.fi.

 
 

Esitteet

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x