Logo [DA-Group']
 
 

Avoimet työpaikat


DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Emoyhtiö DA-Design Oy on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 140 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksellasi. Kerro meille kiinnostuksesi kohteesta ja lähetä CV:si osoitteeseen jobs@da-group.fi. Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä. Lisäksi valitulta työnhakijalta pyydetään lupa tehdä turvallisuusselvitys.

DA-Group työnantajana tarjoaa henkilöstölle erinomaiset edut. Kattavien työterveyspalvelujen lisäksi meillä on vapaaehtoinen sairauskuluvakuutus. Työnantajan vakuutus kattaa myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä matkavakuutuksen henkilön ja hänen perheensä ulkomaan lomamatkalle. Sopimusruokailu tarjoaa terveelliset ja maukkaat ateriat sekä lisäksi tarjolla on hedelmät ja juomat. DA-Group tukee merkittävästi myös henkilöstön hyvinvointia ja liikuntaa. Monipuolinen ePassi tarjoaa mahdollisuudet erilaisiin harrastuksiin ja kulttuurikohteisiin. Forssan päätoimipaikassa on hyvin varustettu kuntosali, uima-allas ja saunatilat.

 

15.01.2024

Ohjelmistoarkkitehti (Software Architect)

Haemme Tampereelle Software Architectia / ohjelmistoarkkitehtiä sulautettujen järjestelmien ohjelmistokehitykseen puolustusteollisuuden liiketoimintayksikköömme.

Ohjelmistoarkkitehtinä teet intuitiivisia korkean tason päätöksiä sulautettujen järjestelmien ohjelmistojen osalta. Näet ison kuvan ja ohjaat kehitystiimiä luomalla arkkitehtonisia lähestymistapoja ohjelmistojen suunnitteluun ja toteutukseen. Vastuullasi on suunnitella, kehittää ja ylläpitää sulautettujen järjestelmien ohjelmistoarkkitehtuureja. Sinulla on monipuolista kokemusta sulautettujen järjestelmien toteutuksesta ja kykyä kehittää yhtenäinen visio ohjelmistojen ominaisuuksista ja toiminnoista.

Tietotekninen koulutustausta ja harrastuneisuus ohjelmistojen, robotiikan tai elektroniikan parissa ovat eduksi tehtävässä, mutta oleellista on oikea asenne ja halu ottaa vastuualueesi tehtävät haltuun. Lisäksi kiinnostus tai kokemus puolustusteollisuuden tai muulta turvallisuuskriittiseltä toimialalta on eduksesi. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus työskennellä haastavissa projekteissa ja vaikuttaa tulevaisuuden teknologiaan.

DA-Groupin Tampereen toimipiste sijaitsee Hervannassa. Tekninen tiimi kokoontuu keskimäärin 2-3 päivää viikossa toimistolle projektin vaiheesta riippuen, mutta työtä voi tehdä myös osittain etänä.

Työtehtäviisi kuuluu mm.:

 • Vastata sulautettujen järjestelmien ohjelmistoprosessista, ohjelmistojen määrittelyistä ja suunnitteluratkaisuista
 • Tehdä yhteistyötä muiden ammattilaisten kanssa määrittääksesi toiminnalliset ja ei-toiminnalliset vaatimukset uusille ohjelmistoille tai sovelluksille
 • Kehittää korkean tason ohjelmistomäärittelyjä sekä vastata sopivien teknologioiden ja ohjelmistokehitystyökalujen valinnasta
 • Kommunikoida ja dokumentoida suunnitelmat ja ohjeet kehitystiimille
 • Pysyä ajan tasalla uusimmista ohjelmistokehityksen trendeistä, teknologioista, standardeista ja parhaista käytännöistä
 • Tarjota tarvittaessa teknistä ohjausta ja valmennusta kehitystiimille

Halutessaan arkkitehti voi myös ottaa vastuuta tiimin vetämisestä esim. huolehtimalla työkuorman tasaisesta jakautumisesta ja töiden järjestelyistä.

Odotamme sinulta:

 • Soveltuvaa koulutustaustaa ohjelmistotekniikasta, tietotekniikasta tai vastaavalta alalta
 • Kokemusta ja/tai kiinnostusta sulautettujen järjestelmien ohjelmistoarkkitehtuurin suunnittelusta ja kehittämisestä
 • Syvällistä osaamista sulautettujen järjestelmien toteutuksessa käytettävistä ohjelmointikielistä (esim. C ja C++)
 • Vankkaa ymmärrystä laitteistonläheisten reaaliaikajärjestelmien toteutuksesta ja ohjelmistojen laadunvarmistusmenetelmistä
 • Tuntemusta UML:stä tai muista vastaavista mallinnusmenetelmistä
 • Ongelmanratkaisukykyä ja analyyttistä ajattelutapaa, laadukkaita organisointi- ja johtamistaitoja
 • Hyvät dokumentointi- ja kommunikointitaidot suomen ja englannin kielellä

Lisäksi on eduksi, jos sinulla on kokemusta esim.:

 • Toiminnallisen turvallisuuden prosesseista ja menetelmistä
 • Sarjaliikenteestä ja tietoverkkoprotokollista
 • Mikroprosessoreista (AVR/ARM)
 • Signaalinkäsittelystä
 • MATLAB:sta ja Simulinkistä

Tarjoamme:

 • Mahdollisuuden työskennellä alansa johtavassa yrityksessä huippuasiantuntijoiden tiimissä
 • Jatkuvan oppimisen ja työssä kehittymisen
 • Kannustavan ja ystävällisen työympäristön, jossa arvostetaan tiimityötä
 • Erinomaiset työsuhde-edut: liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut, kattavat työterveyspalvelut ja vakuutukset. Kuntosalin Tampereen toimipisteellämme.

Lisätietoja ja hakeminen

Mikäli olet kiinnostunut monipuolisesta tehtävästämme, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi 18.2.2024 mennessä osoitteeseen jobs@da-group.fi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikka voidaan täyttää jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Juuso Kaitalo +358 29 080 0912 tai henkilöstöjohtaja Niina Nurmi, +35829 080 0990. Odotamme innolla hakemuksiasi ja mahdollisuutta keskustella kanssasi lisää!

Toimimme turvallisuuskriittisellä toimialalla, joten tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys työnantajan toimesta.

 

Lisätietoja

DA-Groupin avoimista työpaikoista voit tiedustella henkilöstöjohtaja Niina Nurmelta, +358 29 080 0990, niina.nurmi@da-group.fi.

 
 

Esitteet

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x