Logo [DA-Group']
 
 

Avoimet työpaikat


DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Emoyhtiö DA-Design Oy on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 140 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksellasi. Kerro meille kiinnostuksesi kohteesta ja lähetä CV:si osoitteeseen jobs@da-group.fi. Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä. Lisäksi valitulta työnhakijalta pyydetään lupa tehdä turvallisuusselvitys.

DA-Group työnantajana tarjoaa henkilöstölle erinomaiset edut. Kattavien työterveyspalvelujen lisäksi meillä on vapaaehtoinen sairauskuluvakuutus. Työnantajan vakuutus kattaa myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä matkavakuutuksen henkilön ja hänen perheensä ulkomaan lomamatkalle. Sopimusruokailu tarjoaa terveelliset ja maukkaat ateriat sekä lisäksi tarjolla on hedelmät ja juomat. DA-Group tukee merkittävästi myös henkilöstön hyvinvointia ja liikuntaa. Monipuolinen ePassi tarjoaa mahdollisuudet erilaisiin harrastuksiin ja kulttuurikohteisiin. Forssan päätoimipaikassa on hyvin varustettu kuntosali, uima-allas ja saunatilat.

 

15.01.2024

Ohjelmistosuunnittelija (Software Developer)

Haemme Tampereelle Software Developeria / ohjelmistosuunnittelijaa sulautettujen järjestelmien ohjelmistokehitykseen puolustusteollisuuden liiketoimintayksikköömme.

Haemme motivoitunutta sulautettujen järjestelmän ohjelmistokehityksen asiantuntijaa liittymään innovatiiviseen tiimiimme. Jos olet intohimoinen ohjelmistokehityksen osaaja ja nautit sulautettujen järjestelmien parissa työskentelystä, tämä työpaikka voi olla juuri sinua varten. Tulet työskentelemään älykkäiden mittaus- ja ohjausjärjestelmien tuotekehityksen parissa yhteistyössä eri osa-alueiden suunnittelijoiden ja asiantuntijoiden kanssa. Lopullinen työnkuva ja vastuualueet määritellään valitun henkilön vahvuusalueet huomioiden.

Tietotekninen koulutustausta ja harrastuneisuus ohjelmistojen, robotiikan tai elektroniikan parissa ovat eduksi tehtävässä, mutta oleellista on oikea asenne ja halu ottaa vastuualueesi tehtävät haltuun. Lisäksi kiinnostus tai kokemus puolustusteollisuuden tai muulta turvallisuuskriittiseltä toimialalta on eduksesi. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus työskennellä haastavissa projekteissa ja vaikuttaa tulevaisuuden teknologiaan.

DA-Groupin Tampereen toimipiste sijaitsee Hervannassa. Tekninen tiimi kokoontuu keskimäärin 2-3 päivää viikossa toimistolle projektin vaiheesta riippuen, mutta työtä voi tehdä myös osittain etänä.

Työtehtäviisi kuuluu mm.:

 • Suunnitella ja toteuttaa sulautettujen laitteiden ja järjestelmien ohjelmistoja koko sen elinkaaren ajan (vaatimusmäärittelystä tuotantoon ja kaupalliseen käyttöön)
 • Osallistua ohjelmistoihin liittyviin määrittelyihin ja katselmuksiin
 • Tehdä yhteistyötä rautasuunnittelijoiden ja muun tiimin kanssa sekä varmistaa järjestelmän saumattoman toiminnan
 • Dokumentoida kehittämäsi ohjelmistot ja tarvittaessa osallistua myös käyttöohjeiden laadintaan
 • Tukea ohjelmiston laadunvarmistusta ohjelmistojesi osalta

Odotamme sinulta:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoja, alan opintoja tai vahvaa harrastuneisuutta ohjelmistokehityksen parissa
 • Osaamista sulautettujen järjestelmien ohjelmistokehityksestä ja sulautetuista ohjelmointikielistä (esim. C ja C++)
 • Kokemusta ketteristä ohjelmistokehitysprosessista (esim. Agile ja Scrum)
 • Riittävää osaamista kytkentäkaavioiden ja komponenttien datalehtien tulkinnasta, kokemus vianetsinnästä katsotaan eduksi
 • Oma-aloitteisuutta ja jämptiä asennetta
 • Vahvat dokumentointi- ja kommunikointitaidot sekä suomen että englannin kielellä

Lisäksi on eduksi, jos sinulla on kokemusta esim.:

 • Sulautettujen järjestelmien testausmenetelmistä ja testausautomaatiosta
 • Sarjaliikenteestä ja tietoverkkoprotokollista
 • Reaaliaikajärjestelmistä
 • Mikroprosessoreista (AVR/ARM)
 • Signaalinkäsittelystä
 • MATLAB:sta ja Simulinkistä
 • Perusmittalaitteista

Tarjoamme:

 • Mahdollisuuden työskennellä alansa johtavassa yrityksessä huippuasiantuntijoiden tiimissä
 • Jatkuvan oppimisen ja työssä kehittymisen
 • Kannustavan ja ystävällisen työympäristön, jossa arvostetaan tiimityötä
 • Erinomaiset työsuhde-edut: liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut, kattavat työterveyspalvelut ja vakuutukset. Kuntosalin Tampereen toimipisteellämme.

Lisätietoja ja hakeminen

Mikäli olet kiinnostunut monipuolisesta tehtävästämme, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi 18.2.2024 mennessä osoitteeseen jobs@da-group.fi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikka voidaan täyttää jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Juuso Kaitalo +358 29 080 0912 tai henkilöstöjohtaja Niina Nurmi, +35829 080 0990. Odotamme innolla hakemuksiasi ja mahdollisuutta keskustella kanssasi lisää!

Toimimme turvallisuuskriittisellä toimialalla, joten tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys työnantajan toimesta.

 

Lisätietoja

DA-Groupin avoimista työpaikoista voit tiedustella henkilöstöjohtaja Niina Nurmelta, +358 29 080 0990, niina.nurmi@da-group.fi.

 
 

Esitteet

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x