Logo [DA-Group']
 
 

Avoimet työpaikat


DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Emoyhtiö DA-Design Oy on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 140 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksellasi. Kerro meille kiinnostuksesi kohteesta ja lähetä CV:si osoitteeseen jobs@da-group.fi. Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä. Lisäksi valitulta työnhakijalta pyydetään lupa tehdä turvallisuusselvitys.

DA-Group työnantajana tarjoaa henkilöstölle erinomaiset edut. Kattavien työterveyspalvelujen lisäksi meillä on vapaaehtoinen sairauskuluvakuutus. Työnantajan vakuutus kattaa myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä matkavakuutuksen henkilön ja hänen perheensä ulkomaan lomamatkalle. Sopimusruokailu tarjoaa terveelliset ja maukkaat ateriat sekä lisäksi tarjolla on hedelmät ja juomat. DA-Group tukee merkittävästi myös henkilöstön hyvinvointia ja liikuntaa. Monipuolinen ePassi tarjoaa mahdollisuudet erilaisiin harrastuksiin ja kulttuurikohteisiin. Forssan päätoimipaikassa on hyvin varustettu kuntosali, uima-allas ja saunatilat.

 

24.05.2023

Etsimme laadunvarmistusinsinööriä (QA/PA) vahvistukseksi laatutiimiimme Forssaan.

Meillä on täällä loistava porukka, joka haluaa juuri sinut tiimiimme! Tiimimme tekee tiivistä yhteistyötä konsernin tulosyksiköiden ja muiden palveluyksiköiden kanssa tavoitteenaan parantaa toiminnan ja tuotteiden laatua. Tule auttamaan meitä työssämme   

Laatupalveluyksikkö tekee tiivistä yhteistyötä konsernin tulosyksiköiden ja muiden palveluyksiköiden kanssa tavoitteenaan parantaa toiminnan ja tuotteiden laatua. Yksikkö vahvistaa omalla tekemisellään kaikkien DA-Groupissa työskentelevien henkilöiden laatuosaamista. Laatupalveluyksikkö vastaa laatuvaatimusten ohjauksesta ja valvoo niiden toteutumista.

QA/PA-insinöörin tehtävänä on varmistaa asiakasvaatimusten ja sovellettavien laatustandardien vaatimusten toteutuminen toimitusketjussa. Hän toimii tiiviissä yhteistyössä sekä asiakkaan että omassa organisaatiossa toimivien henkilöiden tiimien kanssa. Keskeisimpinä tavoitteina ovat tuotelaadun varmistaminen, toiminnan jatkuva parantaminen sekä henkilöstön laatuosaamisen vahvistaminen. QA/PA-insinööri organisoi laadunvarmistukseen liittyviä katselmointeja ja tarkastuksia, sekä auditoi DA-Groupin sisäistä toimintaa.

Edellytämme hakijalta

  • aikaisempaa kokemusta laatutehtävistä
  • ohjaavaa ja opastavaa otetta
  • ongelmanratkaisu- sekä tiedonhankintataitoja
  • hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja
  • hyvää englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa

Katsomme eduksi

  • kokemuksen elektroniikkakomponenteista, -suunnittelusta ja - valmistuksesta
  • ECSS -standardien tuntemuksen
  • yleisimpien laatustandardien tuntemuksen
  • laatutyökalujen ja -analyysimenetelmien osaamisen

Työ voidaan toteuttaa osittain etätyönä. Toimitathan CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen osoitteeseen: jobs@da-group.fi otsikolla ”Laadunvarmistusinsinööri”. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Louhola: puh. +358 29 080 0918 tai sähköposti etunimi.sukunimi@da-group.fi

Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä. Lisäksi tehtävään valitulta työnhakijalta edellytetään hyväksyttyä perusmuotoista turvallisuusselvitystä (työnantaja hakee).

DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Emoyhtiö DA-Design Oy on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 140 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa. Vahvistamme kasvuamme rekrytoimalla huippuammattilaisia eri tehtäviin.  Seuraa meitä Linked In:ssä   

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x