Logo [DA-Group']
 
 

Avoimet työpaikat


DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Emoyhtiö DA-Design Oy on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 140 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksellasi. Kerro meille kiinnostuksesi kohteesta ja lähetä CV:si osoitteeseen jobs@da-group.fi. Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä. Lisäksi valitulta työnhakijalta pyydetään lupa tehdä turvallisuusselvitys.

DA-Group työnantajana tarjoaa henkilöstölle erinomaiset edut. Kattavien työterveyspalvelujen lisäksi meillä on vapaaehtoinen sairauskuluvakuutus. Työnantajan vakuutus kattaa myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä matkavakuutuksen henkilön ja hänen perheensä ulkomaan lomamatkalle. Sopimusruokailu tarjoaa terveelliset ja maukkaat ateriat sekä lisäksi tarjolla on hedelmät ja juomat. DA-Group tukee merkittävästi myös henkilöstön hyvinvointia ja liikuntaa. Monipuolinen ePassi tarjoaa mahdollisuudet erilaisiin harrastuksiin ja kulttuurikohteisiin. Forssan päätoimipaikassa on hyvin varustettu kuntosali, uima-allas ja saunatilat.

 

04.01.2023

TALOUSASSISTENTTI

Tehtävänkuvaasi kuuluvat:

  • Kulu- ja ostolaskujen käsittely
  • Myyntilaskutus sekä seuranta
  • Myyntitilauksien seuranta
  • Konsernin sisäiset laskutukset eri yhtiöiden välillä
  • Inventaarion koordinointia
  • Kehityshankkeiden ja projektien kustannusten koostaminen

Tehtävässä menestymisessä auttaa kokemus taloushallinnon tehtävistä ja hyvä suomen kielen taito. Englanninkielen osaaminen on avuksi tehtävässä. Käytämme taloushallinnossa Netvisor -ohjelmistoa, joten sen osaaminen on avuksi. Tärkeintä on iloinen sekä yhteistyökykyinen asenne ja kyky sopeutua vaihteleviin työpäiviin.

Lisätietoa tehtävästä antaa Jaana Bom, jaana.bom@da-group.fi, 029 080 0925

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen jobs@da-group.fi otsikolla ”talousassistentti". Olethan ripeä, täytämme paikan sopivan henkilön löytyessä, laitathan hakemuksesi kuitenkin viimeistään 16.1.2023 mennessä. Käsittelemme hakemuksia hakuajan aikana ja kutsumme tehtävien kannalta sopivimmat hakijat haastatteluun. Lisäksi valitulta työnhakijalta pyydetään lupa tehdä turvallisuusselvitys.

 

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x