Logo [DA-Group']
 
 

Avoimet työpaikat


DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Emoyhtiö DA-Design Oy on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 140 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksellasi. Kerro meille kiinnostuksesi kohteesta ja lähetä CV:si osoitteeseen jobs@da-group.fi. Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä. Lisäksi valitulta työnhakijalta pyydetään lupa tehdä turvallisuusselvitys.

DA-Group työnantajana tarjoaa henkilöstölle erinomaiset edut. Kattavien työterveyspalvelujen lisäksi meillä on vapaaehtoinen sairauskuluvakuutus. Työnantajan vakuutus kattaa myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä matkavakuutuksen henkilön ja hänen perheensä ulkomaan lomamatkalle. Sopimusruokailu tarjoaa terveelliset ja maukkaat ateriat sekä lisäksi tarjolla on hedelmät ja juomat. DA-Group tukee merkittävästi myös henkilöstön hyvinvointia ja liikuntaa. Monipuolinen ePassi tarjoaa mahdollisuudet erilaisiin harrastuksiin ja kulttuurikohteisiin. Forssan päätoimipaikassa on hyvin varustettu kuntosali, uima-allas ja saunatilat.

 

01.02.2022

Elektroniikkasuunnittelija

Etsimme tiimimme elektroniikan ja mittaustekniikan taitajaa, vakituiseen täysiaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä pääset mukaan monipuoliseen työhön perehtymällä teollisuusautomaation tuotteisiin, näiden suunnitteluun ja verifiointiin. Tehtävääsi kuuluu oleellisesti työskentely asiakkaamme toimipisteessä, joka sijaitsee Tampereella, sekä osallistua asiakkaan teollisuusautomaatiojärjestelmän ylläpitoon, kehittämiseen ja testaamiseen.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

  • soveltuvaa insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa
  • oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä ja oman työn organistointikykyä
  • hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • valmiutta työskennellä asiakkaan toimipisteessä
  • työn dokumentointiin käytettävää englannin kielen riittävää kirjallista ja suullista taitoa

Lisäksi arvostamme EMC-osaamista ja automaatiojärjestelmien tuntemusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markku Laitala, puh: +358 29 080 2906, markku.laitala@da-group.fi

CV ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa osoitteeseen jobs@da-group.fi otsikolla "Elektroniikkasuunnittelija". Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x