Logo [DA-Group']
 
 

Avoimet työpaikat


DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Emoyhtiö DA-Design Oy on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 140 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksellasi. Kerro meille kiinnostuksesi kohteesta ja lähetä CV:si osoitteeseen jobs@da-group.fi. Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä. Lisäksi valitulta työnhakijalta pyydetään lupa tehdä turvallisuusselvitys.

DA-Group työnantajana tarjoaa henkilöstölle erinomaiset edut. Kattavien työterveyspalvelujen lisäksi meillä on vapaaehtoinen sairauskuluvakuutus. Työnantajan vakuutus kattaa myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä matkavakuutuksen henkilön ja hänen perheensä ulkomaan lomamatkalle. Sopimusruokailu tarjoaa terveelliset ja maukkaat ateriat sekä lisäksi tarjolla on hedelmät ja juomat. DA-Group tukee merkittävästi myös henkilöstön hyvinvointia ja liikuntaa. Monipuolinen ePassi tarjoaa mahdollisuudet erilaisiin harrastuksiin, ja kulttuurikohteisiin. Forssan päätoimipaikassa on hyvin varustettu kuntosali, uima-allas ja saunatilat.

 

05.11.2021

Myynti- ja markkinointiassistentti

Oletko rohkea, myyntihenkinen ja asiakaspalvelutaitoinen? Jos vastauksesi on kyllä, kannattaa sinun ehdottomasti lähettää meille hakemus.
 
Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja aurinkoista asennetta. Sinulla on ennakkoluuloton ote työhön ja joustavuutta erinomaisen asiakaspalvelun saavuttamiseksi. Ymmärrät liiketoimintaa ja sinulta löytyy hyvät ongelmanratkaisutaidot.
 
Tehtävässäsi vastaat asiakaspalvelusta sekä myynnin ja markkinoinnin tukitoimista. Työnkuvasi muodostuvat asiakaskontakteista, tilauksiin liittyviin tiedusteluihin vastaamisesta, yhteistyöstä tuotantopäällikön kanssa sekä uusien tilauksien vahvistamisesta. Tehtävässä pääset osaksi tiivistä työyhteisöä, jossa saat menestymiseen tarvittavat työkalut ja kollegoiden vahvan tuen.
 
Etsimämme henkilö on innokas ja yhteisöllinen tiimipelaaja, joka näkee itsensä tärkeänä osana kokonaisuutta. Olet järjestelmällinen ja huolellinen myös pienen paineen alla sekä säilytät malttisi kiperissäkin asiakastilanteissa. Uskallat kysyä ja varmistaa asioita tarvittaessa useampaankin kertaan. Sinulla on halua kehittyä ja kehittää omaa rooliasi ajan hengen mukaisesti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tehtävässä onnistuaksesi sinulle on hyötyä hyvistä kommunikaatiotaidoista.
 
Omaat myös erinomaiset tietotekniset taidot ja hallitset tai ainakin opit nopeasti muitakin sovelluksia kuin perus Officen. Työkielenä käytämme suomea, englannin kielen osaamisen katsomme eduksi.
 
Koulutukseltasi voit olla myynnin ja markkinoinnin merkononi tai tradenomi.
 
Tehtävä on aluksi määräaikainen, mutta rautaisen osaamisen osoitettuasi, sinulla on mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen sekä edetä urallasi konsernissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Maija Julin, maija.julin@da-group.fi, +358 29 080 0924.
 
Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja CV osoitteeseen jobs@da-group.fi otsikolla "Myynti- ja markkinointiassistentti".

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x