Logo [DA-Group']
 
 

Avoimet työpaikat


DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Emoyhtiö DA-Design Oy on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 130 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksellasi. Kerro meille kiinnostuksesi kohteesta ja lähetä CV:si osoitteeseen jobs@da-group.fi. Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä. Lisäksi valitulta työnhakijalta pyydetään lupa tehdä turvallisuusselvitys.

 

30.04.2021

Hankintapäällikkö

Hankintapäällikköä

Vastaat hankintatoimesta ja sen kehittämisestä sekä tuet eri yksiköitämme komponentti- ja toimittajavalinnoissa.

Tehtävänkuvaasi kuuluvat:

  • Nykyisten ja uusien toimittajien hoitaminen, hankintasopimukset, kaupalliset neuvottelut 
  • Ostotoiminnon prosessien tehokkuuden ja laadun johtaminen ja kehittäminen
  • Toimittaja-analyysit
  • Tuotetietojen ajantasaisuuden johtaminen ja valvontavaraston arvostuksen vastaaminen
  • Ostotiimin kehittäminen, esimiestehtävät
  • Osallistuminen hankintojen valmisteluun ja toteutukseen. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta elektroniikkatuotannon hankinnoista ja hankintasopimusten osaamista. Toimintaasi ohjaa tuloshakuisuus sekä aito halu kehittää hankinta- ja liiketoimintaamme. Työssä tarvitset sujuvaa suomen ja englannin taitoa sekä suullisesti että kirjallisesti. 
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan, mahdollisuuden aktiivisesti kehittää sekä omaa ammattitaitoa että hankintatoimea organisaatiossamme. Hankintapäällikkönä pääset toteuttamaan kehittyvää, kustannustehokasta ja laadukasta hankintatoimea osana hankintatiimiämme. 

Lisätietoa tehtävästä antaa tuotantojohtaja Saila Tapio, saila.tapio@da-group.fi, 029 0802 906

CV ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa mahdollisimman pikaisesti osoitteeseen jobs@da-group.fi. Kutsumme tehtävien kannalta sopivimmat hakijat haastatteluun ja täytämme paikat heti sopivan henkilön löydyttyä.

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x