Logo [DA-Group']
 
 

Avoimet työpaikat


DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Emoyhtiö DA-Design Oy on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 130 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksellasi. Kerro meille kiinnostuksesi kohteesta ja lähetä CV:si osoitteeseen jobs@da-group.fi. Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä. Lisäksi valitulta työnhakijalta pyydetään lupa tehdä turvallisuusselvitys.

 

03.05.2021

KESÄTYÖNTEKIJÄ ELEKTRONIIKAN TESTAUKSEEN

Haetaan kesäksi tiimiimme Tampereelle

Testaajaa

Eleforss Oy on osa DA-Group -konsernia. DA-Groupin pääpaikka on Forssassa, mutta Eleforssin testaustoiminta on Tampereen Hervannassa. Meistä löydät lisää tietoa osoitteesta www.eleforss.fi

Eleforss hakee kesätyöntekijää tekemään standardien mukaisia olosuhdetestejä, mm. suolasumu- ja sääkaappitestausta. Työ sisältää testauksen lisäksi raporttien kirjoittamista ja asiakaspalvelua. Työhön valittava toimii tarvittaessa apuna myös EMC-testauksessa, joten isona plussana on ymmärrys EMC:stä. Syksyllä olisi mahdollisuus jatkaa vaikkapa osa-aikaisena. 

Toivomme hakijalta

  • teknistä taustaa ja tekniikan ymmärrystä esim. työn ja opiskelun myötä
  • halua oppia uutta
  • oma-aloitteisuutta
  • englanninkielen taitoa (testausstandardit ovat englanninkielisiä)

Lisätietoja tehtävästä antaa Risto Lehto, risto.lehto@da-group.fi, 029 0800 920.
Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen suoraan osoitteeseen risto.lehto@da-group.fi

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea. 

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x