Logo [DA-Group']
 
 

Avoimet työpaikat


DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Emoyhtiö DA-Design Oy on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 130 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksellasi. Kerro meille kiinnostuksesi kohteesta ja lähetä CV:si osoitteeseen jobs@da-group.fi. Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä. Lisäksi valitulta työnhakijalta pyydetään lupa tehdä turvallisuusselvitys.

 

06.05.2021

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ ASIAKASPROJEKTEIHIN

Tehtäväsi on hoitaa asiakasprojektiemme hallinnointia keskittyen ennen kaikkea:

  • Aikatauluun
  • Laatuun
  • Riskien hallintaan
  • Kustannuksiin

Omaat mielellään muutaman vuoden kokemuksen teknisten projektien vedosta. Olet säännöllisesti yhteydessä asiakkaisiimme, joten omaat sujuvan ja luontevan tavan kommunikoida suomeksi ja englanniksi. Arvostamme aktiivista ja päämäärätietoista projektinjohtamista, laajojen kokonaisuuksien hahmottamista, eri suunnittelualojen ymmärrystä sekä kykyä reagoida muutoksiin ja riskeihin. Koulutukseltasi olet esimerkiksi AMK-insinööri.

DA-Groupin päätoimipaikka on Forssassa ja se on ensisijainen toimipaikka tehtävälle. Kuitenkin on mahdollista työskennellä myös Helsingin, Tampereen tai Kaarinan toimipisteistämme käsin.

Lisätietoa tehtävästä antaa asiakasprojektijohtaja Risto Lehto, risto.lehto@da-group.fi, 029 0800 920

CV ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa osoitteeseen jobs@da-group.fi mahdollisimman pikaisesti otsikolla "Asiakasprojektipäällikkö". Kutsumme tehtävän kannalta sopivimmat hakijat haastatteluun ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x