Logo [DA-Group']
 
 

Avoimet työpaikat


DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Emoyhtiö DA-Design Oy on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 130 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksellasi. Kerro meille kiinnostuksesi kohteesta ja lähetä CV:si osoitteeseen jobs@da-group.fi. Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä. Lisäksi valitulta työnhakijalta pyydetään lupa tehdä turvallisuusselvitys.

DA-Group työnantajana tarjoaa henkilöstölle erinomaiset edut. Kattavien työterveyspalvelujen lisäksi meillä on vapaaehtoinen sairauskuluvakuutus. Työnantajan vakuutus kattaa myös henkilön ja hänen perheensä vapaa-ajan vahinkovakuutuksen sekä matkavakuutuksen. Sopimusruokailu tarjoaa terveelliset ja maukkaat ateriat sekä lisäksi tarjolla on hedelmät ja juomat. DA-Group tukee merkittävästi myös henkilöstön hyvinvointia ja liikuntaa. Ohjelmien puitteissa on mahdollista hoitaa kuntoa monin eri tavoin. Forssan päätoimipaikassa on hyvin varustettu kuntosali, uima-allas ja saunatilat.

 

06.05.2021

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ ASIAKASPROJEKTEIHIN

Ymmärrät mistä osa-alueista onnistunut projekti syntyy, ja vahvuutesi on asiakkaan tarpeiden ymmärtämisessä. Teknisenä asiakasprojektipäällikkönä osallistut aktiivisesti projektinhallintaan koko projektin elinkaaren ajan asiakasta ja projektitiimiä tukien.

Lue lisää

30.04.2021

Hankintapäällikkö

Haemme hankintapäälliköä ensijaisesti Forssan päätoimipaikkaan, mutta tarvittaessa tehtävän voi hoitaa myös muista toimipisteistä Helsingissä, Tampereella tai Kaarinassa.

Lue lisää

12.03.2021

Mekaniikkasuunnittelija

Etsimme tiimimme mekaniikkasuunnittelijaa. Tehtävässä pääset mukaan haastaviin projekteihin osana asiantuntevaa tiimiämme. Tehtäväsi koostuvat monipuolisista mallinnus- ja tuotekehitystehtävistä.

Lue lisää

15.02.2021

Laivasuunnittelija / Naval Architect

Vaatimuksina työhön on ylempi korkeakoulututkinto meritekniikasta. Tarkka työnkuva muodostuu osaksi omien osaamis- ja kehittymisalueidesi mukaan.


Lue lisää

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x