Logo [DA-Group']
 
 

Avoimet työpaikat


DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Emoyhtiö DA-Design Oy on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 140 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksellasi. Kerro meille kiinnostuksesi kohteesta ja lähetä CV:si osoitteeseen jobs@da-group.fi. Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä. Lisäksi valitulta työnhakijalta pyydetään lupa tehdä turvallisuusselvitys.

DA-Group työnantajana tarjoaa henkilöstölle erinomaiset edut. Kattavien työterveyspalvelujen lisäksi meillä on vapaaehtoinen sairauskuluvakuutus. Työnantajan vakuutus kattaa myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä matkavakuutuksen henkilön ja hänen perheensä ulkomaan lomamatkalle. Sopimusruokailu tarjoaa terveelliset ja maukkaat ateriat sekä lisäksi tarjolla on hedelmät ja juomat. DA-Group tukee merkittävästi myös henkilöstön hyvinvointia ja liikuntaa. Monipuolinen ePassi tarjoaa mahdollisuudet erilaisiin harrastuksiin ja kulttuurikohteisiin. Forssan päätoimipaikassa on hyvin varustettu kuntosali, uima-allas ja saunatilat.

 

24.05.2023

Etsimme laadunvarmistusinsinööriä (QA/PA) vahvistukseksi laatutiimiimme Forssaan.

Meillä on täällä loistava porukka, joka haluaa juuri sinut tiimiimme! Tiimimme tekee tiivistä yhteistyötä konsernin tulosyksiköiden ja muiden palveluyksiköiden kanssa tavoitteenaan parantaa toiminnan ja tuotteiden laatua. Tule auttamaan meitä työssämme.

Lue lisää

03.02.2023

HAEMME TESTAUSINSINÖÖRIÄ TAMPEREELLE

Hyppää mukaan joukkoomme Tampereella! Haemme testausinsinööriä testaustiimiimme. Tehtävänäsi on toteuttaa tarvittavat testausjärjestelyt, suorittaa testaus asiakasvaatimusten ja sovellettavien standardien vaatimusten mukaisesti sekä tuottaa testauksen tulosten perusteella asiakkaan tarpeiden mukainen testausseloste. Tehtäviisi sisältyy lisäksi laboratorion laitteistojen, testauskyvykkyyden sekä laatujärjestelmän kehitys- ja ylläpitotoimet.

Lue lisää

17.03.2022

Mekaniikkasuunnittelija

Etsimme tiimimme mekaniikkasuunnittelijaa. Tehtävässä pääset mukaan haastaviin projekteihin osana asiantuntevaa tiimiämme. Tehtäväsi koostuvat monipuolisista mallinnus- ja tuotekehitystehtävistä.

Lue lisää

01.02.2022

Elektroniikkasuunnittelija

Etsimme tiimimme elektroniikan ja mittaustekniikan taitajaa. Tehtävässä pääset mukaan monipuoliseen työhön perehtymällä teollisuusautomaation tuotteisiin, näiden suunnitteluun ja verifiointiin. Tehtävääsi kuuluu oleellisesti työskentely asiakkaamme toimipisteessä, joka sijaitsee Tampereella, sekä osallistua asiakkaan teollisuusautomaatiojärjestelmän ylläpitoon, kehittämiseen ja testaamiseen.

Lue lisää

19.01.2022

Laivasuunnittelija / Naval Architect

Vaatimuksina työhön on ylempi korkeakoulututkinto meritekniikasta. Tarkka työnkuva muodostuu osaksi omien osaamis- ja kehittymisalueidesi mukaan.


Lue lisää

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x