Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista



 

22.06.2017

Alihankinta-messut, 26.-28.9. Tampereen Messukeskuksessa

Tervetuloa osastollemme C101 kuulemaan innovatiivisista teollisen internetin ja digitalisaation ratkaisusta. Kerromme miten uusia teknologioita voi hyödyntää liiketoimintasi kehittämisessä.

Paras kumppani teknologiaratkaisuihin ja tuotevalmistukseen

Tuotamme asiakkaillemme korkean teknologian ratkaisuja tuotekehityksestä ja testauksesta valmistukseen sekä tuotteen elinkaaren hallintaan. Toteutamme vaativimmatkin kokonaisratkaisut asiakkaidemme sovelluksiin.

Erityisosaamistamme ovat sulautetut järjestelmät, elektroniikka ja mekaniikka, sekä RF- ja mikroaaltoteknologiat. Tule tutustumaan ja keskustelemaan kanssamme vaihtoehdoista, jotka hyödyttäisivät juuri sinun liiketoimintaasi.

   Osasto C101

Tule kuulemaan DA-Groupin asiantuntijoiden esitykset IoT:n ja teollisen internetin hyödyntämisestä liiketoiminnassasi!

Keskiviikko 27.9. klo 15 - 16, Fokker/Pyry -neuvottelutila 2. krs

”Laitteen modernisointi – lisää älyä toiminnallisuuksien kehittämiseksi”

Markus Marttila kertoo, miten uusimpia sensoriteknologioita hyödynnetään ketterästi tuotteiden modernisoinnissa. Olemassa olevien laitteiden rauta- ja järjestelmäpäivitykset mahdollistavat kustannustehokkaasti palvelun ja käyttäjäkokemuksen parantamisen. Liitä laitteesi verkkoon, kerää data ja hyödynnä tulokset liiketoiminnan kehittämiseksi. DA-Group auttaa modernisoinnissa kokonaisratkaisulla – suunnittelusta testaukseen ja valmistukseen.

"Testaus tuotekehityksen tukena"

Mika Louhola selvittää, miten testauspalvelujen avulla suoritat tuotteen oikeat ja oikea-aikaiset testaukset. Jo tuotekehitysvaiheessa tehdyt testaukset nopeuttavat tuotekehitystä ja varmistavat vaatimusten mukaisen tuotteen markkinoille viemisen. DA-Group tarjoaa sulautettujen teknologiaratkaisuiden testauspalveluja kattavasti ja kaikille toimijoille eri alojen elektroniikkaratkaisuihin ja mobiilisovelluksiin. Akkreditoidut testauspalvelut saatavilla Tampereella syksyllä.
Ilmoittautumiset (paikkoja rajoitetusti): maija.julin@da-group.fi, +358 29 0800 924 

Messutapaamisiin!

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x