Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista



 

07.01.2020

DA-Group mukana Finnish Satellite Workshop -tapahtumassa 20.-22.1.2020

Finnish Satellite Workshop on merkittävä avaruusalan teknologiatapahtuma Suomessa. Se järjestetään Dipolissa Otaniemessä. Tapahtuma tarjoaa yli sata suomalaisten ja kansainvälisten huippuammattilaisten esitystä avaruusteknologiasta ja sen hyödyntämisestä laajalti myös yrityssektoreilla

Finnish Satellite Workshop on merkittävä avaruusalan teknologiatapahtuma Suomessa. Tapahtuma tarjoaa yli sata suomalaisten ja kansainvälisten huippuammattilaisten esitystä avaruusteknologiasta ja sen hyödyntämisestä laajalti myös yrityssektoreilla.

Tervetuloa tapamaan DA-Groupin asiantuntijoita ständillämme Dipolin aulatilassa! Seminaarissa Nestori Fabritius pitää esityksen ”Space situational awareness - Recent industrial development has opened Finland the possibilities for Space situational awareness”. Ohjelman tarkempi aikataulu julkaistaan pian.

Seminaarin teemat
(Puheenvuorot pidetään englanniksi)

  • Earth Observation from space
  • New Space
  • GNSS
  • Space missions
  • Commercial applications. 

New Space Economy -ohjelman tavoitteena on hyödyntää avaruusalan kasvun mahdollisuudet ja tuoda esiin suomalaisten osaamista kansainvälisesti. Tapahtuman näyttelyalueella 'Industry Exhibition' esittäytyvät suomalaiset avaruustoimijat.

Rekisteröidy ilmaiseen tapahtumaan ja katso myös oheistilaisuudet: https://spaceworkshop.fi
Tule mukaan yli 600 osallistujan joukkoon!

Tänä vuonna tapahtuman järjestävät Kaukokartoituskerho, Business Finland, Aalto-yliopisto ja Finnish Centre of Excellence in Research of Sustainable Space.  

Tapaamisiin Dipolissa,

Nestori Fabritius
Head of Business Unit, Space
nestori.fabritus@da-group.fi
+358 28 0800 923


DA-Group suunnittelee ja valmistaa avaruusteollisuuden sovelluksiin vaativia laite- ja järjestelmäratkaisuja. Toteutamme myös kehityshankkeita tulevaisuuden satelliiteille. DA-Group toimii alihankkijana niin satelliitti- ja laitevalmistajille kuin avaruusorganisaatioille. Tuotantoprosessimme ja -tilamme täyttävät lentävien laitteiden suunnittelun ja valmistuksen vaatimat tiukat standardit, laatumenettelyt ja käytännöt.

Katso DA-Groupin video (1 min.)


 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x