Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista



 

27.02.2020

Undersea Defence Technology -messut, 26. - 28.5.2020 Rotterdamissa

Undersea Defence Technology on globaali merivoimien ja eri sidosryhmien huipputapahtuma, joka kokoaa yhteen lähes 2.000 ammattilaista yli 36 maasta.

Undersea Defence Technology (UDT) on globaali merivoimien ja eri sidosryhmien huipputapahtuma, joka järjestetään Rotterdam Ahoyssa 26. - 28.5.2020. 

DA-Group esittelee innovatiivisia vedenalaisia ratkaisuja ja tuotteita osastolla D9. DA-Group on puolustusvoimien ja -teollisuuden luottokumppani. Palvelemme puolustussektorilla meri-, ilma- ja maavoimia niin Suomessa kuin kansainvälisesti. DA-Group mahdollistaa kustannustehokkaan tavan lisätä suorituskykyä joko luomalla uusia ratkaisuja tai nykyaikaistamalla huippuluokan elektroniikkaa hyödyntäen jo olemassa olevia järjestelmiä.

DA-Group tarjoaa markkinoiden moderneimman herätekoneistojärjestelmän ankkuroituun merimiinaan tai pohjamiinaan. Target Detection System -järjestelmä sisältää älykkään, käyttäjän ohjelmoitavissa olevan järjestelmän parametrien ja algoritmien asettamista varten vaihteleviin tilanteisiin.

Merivoimien käyttämät lavetit, kuten esimerkiksi helikopterit, tarvitsevat EW-omasuojajärjestelmän testauslaitteita. DA-Group on kehittänyt ja valmistanut DARAD-testerin, joka on nopea ja luotettava testauslaitteisto meri-, ilma- ja maavoimien kalustoille. Innovatiivinen, kädessä käytettävä 3-in-1-testauslaite suorittaa kriittistä missiota edeltävät "go/no-go" testaukset lähettäen signaaleja (RF, UV, IR), jotka simuloivat eri uhkia kuten tutkaa, laaseria ja ohjuksia.

Tervetuloa osastollemme D9 tutustumaan ratkaisuihin lähemmin!

Juuso ja Kristian

Juuso Kaitalo
Head of Business Unit,
Defence
juuso.kaitalo@da-group.fi
+358 29 0800 912
Kristian Tornivaara
Chief Business Development Officer,
Defence
kristian.tornivaara@da-group.fi
+358 50 515 007
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x