Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista 

02.12.2020

Edistykselliset ratkaisut syntyvät haastamalla

Mullistavia muutoksia on tapahtumassa. Eläminen maapallolla kaupungistuu kovaa vauhtia. Se asettaa uudenlaisia vaatimuksia liikkumisen sujuvuudelle ja turvallisuudelle. Digitalisaatio ja teknologian yleistyminen tuovat mukanaan myös odottamattomia kyberuhkia, joihin on pystyttävä vastaamaan. Ilmasto lämpenee, mikä haastaa vanhat menetelmät muun muassa energiantuotannossa ja liikenteessä.

Tässä muutamia isosti maalattuja esimerkkejä toimintaympäristöistä, joissa olemme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kehittämässä ratkaisuja. Siksi DA-Groupin Industry-liiketoimintayksikkö on jatkossa DA Advanced Solutions.

Lue lisää

02.12.2020

Alihankinta-messut virtuaalisesti

Suomen suurin teollisuuskylä kokoaa joulukuussa alan ammattilaiset ja asiantuntijat yhteen virtuaalisesti 8.–10.12.2020. Luvassa on kolmen päivän täydeltä suorana Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen studiosta lähetettävää live-ohjelmaa, ennakkoon tallennettua ohjelmaa sekä Brella-verkostoitumisalustan tarjoamia teollisuuden ammattilaisten kohtaamisia. Tapahtumaan on ilmoittautunut 250 näytteilleasettajaa.

Lue lisää

19.11.2020

DA-Group järjestää Merimiinoitusjärjestelmä-webinaarin

Tervetuloa osallistumaan Naval Mines -webinaariimme keskiviikkona 13.1.2021 klo 10-11 EET.
Esittelemme maailman turvallisimman ja moderneimman uuden sukupolven merimiinajärjestelmän. Webinaarin puhujana on mm. DA-Groupin neuvonantajana toimiva Merivoimien entinen komentaja vara-amiraali Kari Takanen, jolla on vankka ymmärrys miinoittamisen hyödyistä osana operatiivista toimintaa.

Lue lisää

20.10.2020

DA-Group mukana Euronaval Online -messuilla

Euronaval on kansainvälinen merivoimateollisuuden tapahtuma, joka nyt järjestetään virtuaalisina messuina 19. - 23.1.2020. DA-Group esittelee innovatiivisia puolustusteollisuuden ratkaisuja digi-osastollaan. Hyödynnä tämä erinomainen mahdollisuus vierailla globaalissa huipputapahtumassa - ilman matkustamista Pariisiin. Rekisteröidy sivustolla https://www.euronaval.fr/.

Lue lisää

12.10.2020

DA-Group vahvistaa palvelujaan avaruuden ja puolustuksen asiakkaille

Suomalainen teknologiakonserni DA-Group yhdistää puolustus- ja avaruusyksikkönsä yhdeksi kokonaisuudeksi: DA Defence & Aerospace -yksiköksi, joka tarjoaa puolustuksen sekä ilmailu- ja avaruusteollisuuden palveluita. Muutoksella vastataan DA-Groupin kasvustrategiaan.

Lue lisää

06.10.2020

Elektroniikkatyöntekijöiden rekrykoulutus käynnistyi

DA-Groupin Manufacturing-yksikkö on vahvassa kasvussa ja tuotantoon tarvitaan lisää tekijöitä. Kasvuun valmistaudutaan muun muassa rekrykoulutuksella, joka käynnistyi syyskuun lopulla. Yhteistyössä Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän ja TE-toimiston kanssa järjestettävään rekrykoulutukseen tuli yli 70 hakemusta. Hakijoista 20 haastateltiin ja seitsemän valittiin koulutukseen.

Lue lisää

03.08.2020

DA-Group 25 vuotta

DA-Group suunnittelee ja valmistaa teknologisia ratkaisuja aina merenpohjasta avaruuteen asti. Koska maailma muuttuu eksponentiaalisesti, meidän tehtävämme on ratkaista ongelmia ja omalla osaamisellamme varmistaa kiihtyvässä muutoksessa mukana pysyminen. Päämäärämme on olla omavarainen ja jatkuvasti uudistuva, kehittyvä sekä kokonaisvaltainen osaaja.

Lue lisää

17.06.2020

DA-Groupin 25-vuotisjuhlalehti on nyt julkaistu

Tämä vuosi on DA-Groupin 25-vuotisjuhlavuosi. Sen kunniaksi olemme koonneet historiaa, nykyisyyttä ja tulevaisuutta tämän vuoden sidosryhmälehteemme.

Lue lisää

15.05.2020

DA-Group 25 vuotta

Me teemme yhdessä turvallisempaa ja kestävämpää maailmaa

DA-Group on kasvanut 25 vuodessa muutaman hengen insinööritoimistosta isojen kokonaisuuksien tuote- ja järjestelmätoimittajaksi. Suurimpia oivalluksia vuosien varrella onkin ollut kokonaisuuksien hallitsemisesta saatava hyöty vaativissa toimituksissa. Haluamme olla kumppani, joka kantaa kokonaisvastuun asiakkaan puolesta ja eduksi.

16. toukokuuta 2020 tulee kuluneeksi tasan 25 vuotta siitä, kun DA-Design Oy:n perustamiskirja allekirjoitettiin.

Lue lisää

26.03.2020

DA-Groupin toiminta jatkuu poikkeusoloissa

Koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi DA-Group on ottanut erityistoimet käytäntöön taatakseen yrityksen työntekijöiden turvallisuuden sekä mahdollistaakseen toiminnan ja tuotannon jatkuvuuden. Noudatamme viranomaisten ohjeita ja olemme järjestäneet toimintamme suositusten mukaisesti.

Lue lisää

27.02.2020

Undersea Defence Technology -messut, 26. - 28.5.2020 Rotterdamissa

Undersea Defence Technology on globaali merivoimien ja eri sidosryhmien huipputapahtuma, joka kokoaa yhteen lähes 2.000 ammattilaista yli 36 maasta.

Lue lisää

07.01.2020

DA-Group mukana Finnish Satellite Workshop -tapahtumassa 20.-22.1.2020

Finnish Satellite Workshop on merkittävä avaruusalan teknologiatapahtuma Suomessa. Se järjestetään Dipolissa Otaniemessä. Tapahtuma tarjoaa yli sata suomalaisten ja kansainvälisten huippuammattilaisten esitystä avaruusteknologiasta ja sen hyödyntämisestä laajalti myös yrityssektoreilla

Lue lisää

07.01.2020

DA-Group mukana Finnish Satellite Workshop -tapahtumassa 20.-22.1.2020

Finnish Satellite Workshop on merkittävä avaruusalan teknologiatapahtuma Suomessa. Tapahtuma tarjoaa yli sata suomalaisten ja kansainvälisten huippuammattilaisten esitystä avaruusteknologiasta ja sen hyödyntämisestä laajalti myös yrityssektoreilla.

Lue lisää

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x