Uutiset

12 loka 2020

DA-Group vahvistaa palvelujaan avaruuden ja puolustuksen asiakkaille

Suomalainen teknologiakonserni DA-Group yhdistää puolustus- ja avaruusyksikkönsä yhdeksi kokonaisuudeksi: DA Defence & Aerospace -yksiköksi, joka tarjoaa puolustuksen sekä ilmailu- ja avaruusteollisuuden palveluita. Muutoksella vastataan DA-Groupin kasvustrategiaan.

Lue lisää »


06 loka 2020

Elektroniikkatyöntekijöiden rekrykoulutus käynnistyi

DA-Groupin Manufacturing-yksikkö on vahvassa kasvussa ja tuotantoon tarvitaan lisää tekijöitä. Kasvuun valmistaudutaan muun muassa rekrykoulutuksella, joka käynnistyi syyskuun lopulla. Yhteistyössä Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän ja TE-toimiston kanssa järjestettävään rekrykoulutukseen tuli yli 70 hakemusta. Hakijoista 20 haastateltiin ja seitsemän valittiin koulutukseen.

Lue lisää »


17 kesä 2020

DA-Groupin 25-vuotisjuhlalehti on nyt julkaistu

Lue lisää »


15 touko 2020

DA-Group 25 vuotta

Me teemme yhdessä turvallisempaa ja kestävämpää maailmaa

DA-Group on kasvanut 25 vuodessa muutaman hengen insinööritoimistosta isojen kokonaisuuksien tuote- ja järjestelmätoimittajaksi. Suurimpia oivalluksia vuosien varrella onkin ollut kokonaisuuksien hallitsemisesta saatava hyöty vaativissa toimituksissa. Haluamme olla kumppani, joka kantaa kokonaisvastuun asiakkaan puolesta ja eduksi.

16. toukokuuta 2020 tulee kuluneeksi tasan 25 vuotta siitä, kun DA-Design Oy:n perustamiskirja allekirjoitettiin.

Lue lisää »


26 maalis 2020

DA-Groupin toiminta jatkuu poikkeusoloissa

Koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi DA-Group on ottanut erityistoimet käytäntöön taatakseen yrityksen työntekijöiden turvallisuuden sekä mahdollistaakseen toiminnan ja tuotannon jatkuvuuden. Noudatamme viranomaisten ohjeita ja olemme järjestäneet toimintamme suositusten mukaisesti.

Lue lisää »


27 helmi 2020

Undersea Defence Technology -messut, 26. - 28.5.2020 Rotterdamissa

Undersea Defence Technology on globaali merivoimien ja eri sidosryhmien huipputapahtuma, joka kokoaa yhteen lähes 2.000 ammattilaista yli 36 maasta.

Lue lisää »


07 tammi 2020

DA-Group mukana Finnish Satellite Workshop -tapahtumassa 20.-22.1.2020

Finnish Satellite Workshop on merkittävä avaruusalan teknologiatapahtuma Suomessa. Se järjestetään Dipolissa Otaniemessä. Tapahtuma tarjoaa yli sata suomalaisten ja kansainvälisten huippuammattilaisten esitystä avaruusteknologiasta ja sen hyödyntämisestä laajalti myös yrityssektoreilla

Lue lisää »


 
 

 
 
 

Hae

 
 

SOME