Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista 

31.01.2017

DA-Group osti Microsoftin testauslaboratoriotilat mittalaitteineen

Suomalainen teknologiakonserni DA-Group on ostanut osan Microsoftin mobiililaitteiden testaus- ja tuotekehityslaboratorioista mittalaitteineen Tampereen Hervannassa. DA-Group tulee tarjoamaan yrityksille akkreditoituja testauspalveluja eri alojen elektroniikkaratkaisuihin ja mobiilisovelluksiin.

DA-Group on ostanut osan Microsoftin mobiililaitteiden testaus- ja tuotekehityslaboratorioista mittalaitteineen Tampereen Hervannassa. DA-Group tulee tarjoamaan yrityksille akkreditoituja testauspalveluja eri alojen elektroniikkaratkaisuihin ja mobiilisovelluksiin.

DA-Groupin palvelukonsepti käsittää elektroniikan suunnittelun ja tuotannon lisäksi monipuoliset testauspalvelut. Laadukkaalla testauksella varmistetaan elektroniikkatuotteiden sovellus- ja markkinakelpoisuus sekä luotettavuus suorituskyvyn, ominaisuuksien sekä viranomaisvaatimusten osalta.

Toimitusjohtaja Sami Kotiniemen mukaan investoinnin taustalla on konsernin testaustoimintojen laajentaminen. Suomessa on ainoastaan muutama FINAS:in akkreditoima EMC-testauspalveluiden tarjoaja. ”Tämä investointipäätöksemme vastaa suoraan asiakastarpeeseen. Jatkossa käytössämme on muun muassa täysimittainen Full Compliance –tason EMC-mittapaikka. Sen lisäksi kauppa käsittää RF-tuotekehityslaboratorion mittalaitteineen, audiomittauksiin soveltuvan kaiuttoman tilan, ympäristö- ja olosuhdetestauslaitteiston sekä testauksen jälkeiseen analyysiin käytettävän laitteiston”, kertoo Kotiniemi.

Testauspalvelut konsernin muiden palveluiden rinnalla auttavat yrityksiä, jotka haluavat kehittää uusia teknologiaratkaisuja ja tuotteita markkinoille. Esimerkiksi pienten yritysten ei kannata sitoa resursseja kalliisiin mittalaitteisiin, vaan testauttaa tuotteet puolueettomalla, akkreditoidulla kumppanilla. Suomen markkinoiden lisäksi uusi yksikkö suuntaa palvelut kansainvälisille teknologiayrityksille Pohjoismaissa.

DA-Group -konsernin Tampereen toimipiste muuttaa Hermiaan Microsoftilta vapautuviin toimitiloihin, jotka koostuvat noin 2.000 neliön testauslaboratorio- ja toimistotiloista. Testauspalvelut toteutetaan konsernin tytäryhtiön Eleforss Oy:n toimesta. Yritys on tuottanut yli 10 vuoden ajan testausalan palveluita. Hermiassa tulee alkuvaiheessa työskentelemään 20 henkeä. Muutto tapahtuu helmikuun aikana.

Lisätietoa kattavista testauspalveluistamme.

DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia huipputeknologian ja elektroniikan kokonaisratkaisuja asiakkaiden sovelluksiin suorituskyvyn ja liiketoiminnan edistämiseksi. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Erikoisosaamistamme ovat sulautetut järjestelmät, elektroniikka ja mekaniikka sekä RF- ja mikroaaltoteknologiat. Hallitsemme tuotteet tuotekehityksestä ja testauksesta valmistukseen ja elinkaaripalveluihin. Konserni työllistää lähes 100 henkilöä. www.da-group.fi 

Lisätietoa:

DA-Group
Sami Kotiniemi, CEO

Puh. +358 29 0800 922
sami.kotiniemi@da-group.fi


Medianäkyvyys: Lue jutut Aamulehden kattavasta uutisoinnista: nettilehti ja testausjuttu sekä artikkeli painetussa lehdessä.

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x