Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista 

24.04.2017

DA-Group mukana Arrow IoT Summit -tapahtumassa 18.5.2017

Tapahtuma tuo esille alan parhaat IoT-teknologiat ja -tekijät sekä eri aloilta valikoituja inspiroivia esimerkkejä ja kokemuksia.

Koko IoT-ekosysteemi saman katon alla

Tapahtumaan odotetaan yli 500 yrityspäättäjää eri aloilta verkostoitumaan kollegoiden ja alan toimijoiden kanssa. Tilaisuudessa kuullaan eri alojen asiantuntijoiden näkemyksiä IoT:n ajankohtaisimmista trendeistä sekä kansainvälisiä keynote-puhujia muun muassa Microsoftilta ja VTT:ltä.

Teollisen internetin ratkaisujen ja tuotteiden tarjoajana DA-Group on mukana noin 50 näytteilleasettajan joukossa. Tuotamme asiakkaillemme korkean teknologian ratkaisuja tuotekehityksestä ja testauksesta valmistukseen sekä tuotteen elinkaaren hallintaan. Toteutamme vaativimmatkin kokonaisratkaisut asiakkaidemme sovelluksiin heidän liiketoimintansa kehittämiseksi.

- - Erityisosaamistamme ovat sulautetut järjestelmät, elektroniikka ja mekaniikka, sekä RF- ja mikroaaltoteknologiat. Tule tutustumaan ja keskustelemaan kanssamme vaihtoehdoista, jotka hyödyttäisivät juuri sinun liiketoimintaasi.

IoT Summit -tapahtuma tuo esille alan parhaat IoT-teknologiat ja tekijät sekä eri aloilta valikoituja inspiroivia esimerkkejä ja kokemuksia. Yksi tapahtuman teemoista on tietoturva. Esillä on vahvasti myös asiakaskokemus ja sen kehittäminen teknologian avulla, hyödyntäen mm. virtuaalista ja lisättyä todellisuutta.

Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu liiketoimintapäättäjille, kehitystoiminnan johtajille, sekä muille IoT:sta kiinnostuneille liike-elämän vaikuttajille. Varmista paikkasi ilmoittautumalla nyt! www.iotsummit.fi

Tervetuloa ja tapaamisiin Arrow IoT Summitissa!

- - Mika Hyrsylä, Mika Louhola, Heikki Lähteenmäki, Markus Marttila,  Saila Tapio, Matti Tatti


Lisätietoja:
Maija Julin, maija.julin (at) da-group.fi
Puh. +358 29 0800 924

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x