Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista 

17.12.2017

Eleforssin testauspalveluille FINASin myöntämä akkreditointi

Teknologiakonserni DA-Groupin tytäryhtiö, Eleforss Oy, on saanut FINASin myöntämän akkreditoinnin Tampereen testauslaboratoriossa toteutettaviin testauksiin. Testausalueina ovat sähköisten, elektronisten sekä radiolaitteiden EMC- ja RF-testaus.

Teknologiakonserni DA-Groupin tytäryhtiö, Eleforss Oy, on saanut FINASin myöntämän akkreditoinnin Tampereen testauslaboratoriossa toteutettaviin testauksiin. Testausalueina ovat sähköisten, elektronisten sekä radiolaitteiden EMC- ja RF-testaus. Akkreditoitu pätevyysalue kattaa keskeisimmät emissio- ja immuniteettimittausten standardit, mukaan lukien useat EMC- ja radiolaitedirektiivin viittaamat harmonisoidut standardit.

Akkreditointi osoittaa Eleforssin testauslaboratorion kyvykkyyden tuottaa luotettavia ja jäljitettäviä testauspalveluja pätevyysalueeseen kuuluvilla menetelmillä. Näin olleen asiakkaat ja viranomaiset voivat luottaa akkreditoidun toimijan palveluihin ja sen tuottamiin testausselosteisiin.

DA-Groupin palvelukonsepti käsittää Eleforssin testauspalvelujen lisäksi elektroniikan suunnittelun ja laitevalmistuksen. Toimitusjohtaja Sami Kotiniemi kertoo konsernin panostaneen laatuun pitkäjänteisesti.

– Viranomaisen Eleforssille myöntämä akkreditointipäätös on jälleen yksi merkittävä osoitus toimintamme laadusta. Tämän myötä Eleforss liittyy harvalukuisten suomalaisten testauslaboratorioiden joukkoon, joilla on akkreditointi EMC- ja RF-testaukselle. Akkreditoinnin saavuttaminen on merkittävä myös liiketoiminnan kannalta, sillä akkreditoitujen testauspalvelujen kysyntä on jatkuvasti kasvussa.

DA-Group osti osan Microsoftin mobiililaitteiden testaus- ja tuotekehityslaboratorioista mittalaitteineen keväällä 2017 Tampereen Hervannassa. Akkreditointitodistuksen mukaisesti tiloissa toimiva Eleforssin testauslaboratorio T313 täyttää SFS-EN ISO/IEC 17025 –standardissa määritellyt testaus- ja kalibrointilaboratorioiden pätevyysvaatimukset. Ajantasainen akkreditoitu pätevyysalue on saatavilla FINASin verkkopalvelusta.

Testauspalvelujen yhteyshenkilö:
Eleforss Oy, Mika Louhola, laatupäällikkö, puh. 029 0800 918, mika.louhola@da-group.fi, www.eleforss.fi 

Lisätietoa:
DA-Group, Sami Kotiniemi, toimitusjohtaja, puh. 029 0800 922, sami.kotiniemi@da-group.fi, www.da-group.fi

DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia huipputeknologian ja  elektroniikan kokonaisratkaisuja asiakkaiden sovelluksiin suorituskyvyn  ja liiketoiminnan edistämiseksi. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä  puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Erikoisosaamistamme  ovat sulautetut järjestelmät, elektroniikka ja mekaniikka sekä RF- ja  mikroaaltoteknologiat. Hallitsemme tuotteet tuotekehityksestä ja  testauksesta valmistukseen ja elinkaaripalveluihin. DA-Groupiin kuuluvat  emoyhtiö DA-Design Oy:n lisäksi tytäryhtiöt Eleforss Oy, Oy Nelcomp  Ltd., Controlled Oy ja Hämeen Paino Oy. Konserni työllistää lähes 100  henkilöä. www.da-group.fi  

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x