Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista 

10.01.2019

DA-Group mukana Finnish Satellite Workshop -tapahtumassa 23.-25.1.2019

Finnish Satellite Workshop on alan suurin teknologia tapahtuma Suomessa. Tapahtuma tarjoaa suomalaisten, kansainvälisten ja ESA:n huippu ammattilaisten esityksiä avaruusteknologiasta ja sen hyödyntämisestä laajalti myös yrityssektoreilla. New Space Economy -ohjelman tavoitteena on hyödyntää avaruusalan kasvun mahdollisuudet ja tuoda suomalaisten osaamista esiin kansainvälisesti. Tervetuloa tapahtumaan!

Avaruus ja siihen liittyvän liiketoiminnan osaamisen kysyntä kasvaa globaalisti. Maailmanlaajuisessa murrosvaiheessa avaruusalan toimijat, roolit ja tekemisen tavat uudistuvat. 

Finnish Satellite Workshop käsittelee aihetta "New Space Economy" monesta näkökulmasta: piensatelliitit ja niiden alustakehitys, avaruustieteen hankkeet ja välineet, datan hyödyntäminen eri sovelluksiin ja avaruuden kestävän kehityksen hyödyntäminen sekä poliittinen kenttä.

Osallistu ainutlaatuiseen seminaariin: 23. - 25.1.2019 - Dipoli, Otaniemi, Espoo
Veloitukseton seminaari ennakkoilmoittautumisella osoitteessa: https://spaceworkshop.fi/

Seminaarin teemat
(Seminaari on englanninkielinen)

  • New Space Economy - Finnish Space Program: how space technology can help your business.
  • Sustainable Space - Space assets are in key position for the solution of sustainable development challenges; mapping the current situation and finding ways of harnessing entrepreneurship and economy in finding economical solutions.
  • Space and emerging 5G network - Research findings and visions regarding the role of 5G in satellite communications.

Tilaisuuden järjestäjät ovat Business Finland, Aalto-yliopisto ja Foresail. Lue lisää Business Finlandin New Space Economy -ohjelmasta ja lisätietoa myös Space Finland -sivustolla.

DA-Group suunnittelee ja valmistaa avaruusteollisuuden sovelluksiin vaativia laite- ja järjestelmäratkaisuja. Toteutamme myös kehityshankkeita tulevaisuuden satelliiteille. DA-Group toimii alihankkijana niin satelliitti- ja laitevalmistajille kuin avaruusorganisaatioille. Tuotantoprosessimme ja -tilamme täyttävät lentävien laitteiden suunnittelun ja valmistuksen vaatimat tiukat standardit, laatumenettelyt ja käytännöt.

Katso DA-Groupin video (1 min.)

Tapaamisiin Dipolissa,

Nestori Fabritius
Senior Project Manager
nestori.fabritus@da-group.fi
+358 28 0800 923

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x