Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista 

26.06.2024

Pekka Airola DA-Groupin toimitusjohtajaksi

DA-Group päivittää strategiaansa ja muokkaa organisaatiota vastaamaan tulevaisuuden muuttuvan toimintaympäristön vaatimuksiin. DA-Groupin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Pekka Airola, joka aloittaa tehtävässä 20.8.2024.

Pekka Airola on aikaisemmin työskennellyt teollisuuselektroniikan, matkapuhelinten alihankintaketjun sekä terveysteknologian parissa. Hän on vastannut eri rooleissa niin tuoteportfolion ja projektitoimintojen kuin myös tuotannon johtamisesta. Viimeisimmässä tehtävässään Airola on toiminut liiketoimintayksikön johtajana Kemppi Oy:ssä, vastaten hitsauslaitteiden kilpailukyvystä erittäin kilpaillussa markkinassa. Hänelle tärkeimpiä asioita johtamistyössä on ollut se, että asiakkaalle tuotetaan aidosti lisäarvoa ja yrityksen osaajista pidetään huolta.

DA-Groupin tulevaisuuden näkymät ovat vahvat

Pekka Airola toteaa: ”DA-Groupin menestys rakennetaan laaja-alaisen osaamisen varaan suunnittelusta tuotantoon ja asiakkaalle rakennetaan turvallisuuden tunne ja luottamusta ajantasaisella sekä oikealla tiedolla toimituksista. Tässä maailman tilanteessa kasvua tukee se, että geopoliittiset riskit huomioidaan toimitusketjussa tarkemmin kuin vielä kymmenen vuotta sitten. Kun koko toimitusketju on yrityksen omissa käsissä, yhä useampi arvostaa sitä tänä päivänä.”  Airola näkee DA-Groupin tulevaisuuden mahdollisuudet vahvoina - yrityksellä on omia tuotteita, vakuuttavia asiakassuhteita ja konsernin tekemisen monipuolisuus luo turvaa alati muuttuvassa maailmassa. ”Kiitän luottamuksesta ja odotan suurella innolla mahdollisuutta olla rakentamassa tulevaisuuden DA-Groupia.”

Pitkäaikainen toimitusjohtaja Sami Kotiniemi tukee Airolaa uudessa tehtävässään ja ottaa itselleen strategisen roolin DA-Groupin hallituksen puheenjohtajana osallistuen aktiivisesti innovaatioiden kehittämiseen ja tulevaisuuden suuntaviivojen määrittelyyn. DA-Groupin strategiatyötä tehdään parhaillaan yhteistyössä johtoryhmän, liiketoimintayksiköiden sekä hallituksen kanssa.


LISÄTIETOJA:

DA-Group
Sami Kotiniemi
Chief Executive Officer
+358 29 080 0922
sami.kotiniemi@da-group.fi

                

DA-Group on kehittyneen elektroniikan ja korkean teknologian ratkaisujen ja tuotteiden toimittaja, joka palvelee puolustus-, avaruus- ja teollisuusasiakkaita maailmanlaajuisesti. DA-Group on RF-, mikroaalto- ja millimetriaaltotekniikan, sulautettujen ohjelmistoratkaisujen, FPGA-suunnittelun, elektroniikan ja mekaniikan asiantuntija. Yritys tarjoaa kattavan valikoiman palveluja tutkimuksesta, tuotekehityksestä ja -suunnittelusta, testauksesta ja valmistuksesta tuotteen elinkaaren hallintaan. Vuonna 1995 perustettu konserni työllistää yli 120 ammattilaista. Päätoimipaikka on Forssassa ja toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Kaarinassa Turun seudulla. www.da-group.fi


Kuvassa Pekka Airola ja Sami Kotiniemi DA-Groupin Forssassa sijaitsevan päätoimipaikan edessä.

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x