Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista 

25.04.2024

DA-Group on mukana FRUSH-tapahtumassa

Frush goes to ecosystems 25.4.2024!

 FRUSH-tapahtuma järjestetään 25.4.2024 forssassa 

Tapahtuma järjestetään Forssan Kehräämöalueella HAMKin kampuksella. FRUSH järjestetään vuosittain ja siihen voi osallistua helposti myös etänä livestriimin välityksellä. Ohjelmassa on asiantuntijapuheenvuoroja, paneelikeskusteluja ja tapahtumatori, jossa yritykset ja yhteisöt voivat esitellä toimintaansa ja palveluitaan. Lisäksi FRUSHissa huipentuu opiskelijoille suunnattu Startup-kilpailu.

FRUSH on kiertotalouden ESG-vaatimuksiin pureutuva tapahtuma, joka tänä vuonna avaa vastuullisuuden merkitystä ekosysteemeissä eli alihankintaketjuissa. Isot yritykset työllistävät pieniä yrityksiä. Päästääkseen tulevaisuudessakin näihin verkostoihin mukaan, on pienten yritysten täytettävä samat vastuullisuuden tavoitteet kuin isojen yritysten. 

DA-Group suunnittelee ja kehittää ratkaisuja, jotka auttavat esimerkiksi avaruusromun hallitsemisessa, avaruuden turvallisuudessa, avaruustilannekuvan muodostamisessa. Matkustajainformaatioon liittyvät ratkaisut luovat matkustajille ja kuljettajalle turvallisuutta ja paremman matkakokemuksen.

Lue lisää avaruuteen liittyvistä projekteistamme täältä Ratkaisut avaruuteen | DA-Group  ja matkustajainformaatioon liittyvistä ratkaisuista täältä Liikkuvaan kalustoon | DA-Group
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x