Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista 

20.03.2024

DA-Group myy merimiinateknologian liiketoiminnan Forcit Groupille

Forcit Group ja DA-Group ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka mukaan DA-Group myy Forcit Groupille merimiinateknologian.

Yrityskauppa kattaa DA-Groupin koko merimiinateknologian liiketoiminnan, mukaan lukien liiketoimintaan kuuluvan henkilöstön osaamisen, teknologian, immateriaalioikeudet, patentit jne.

DA-Group jatkaa uusien korkean teknologian tuotteiden tuomista markkinoille

Tämä on strateginen askel DA-Groupille, jonka tavoitteena on keskittää toimintansa erityisesti vaativaan avaruusteknologiaan, elektronisen sodankäynnin liiketoimintaan sekä teollisuuden ratkaisuihin ja tuotteisiin. DA-Group päivittää strategiaansa ja jatkaa uusien korkean teknologian ratkaisujen sekä palveluiden tuomista markkinoille.

Vedenalaisen sodankäynnin liiketoiminnan ostaminen DA-Groupilta vahvistaa Forcit Defence -liiketoiminnan asemaa maalla ja merellä käytettävien, pääsyn estämiseen ja alueen torjuntaan (A2/D2) tarkoitettujen kokonaisvaltaisten puolustusjärjestelmien toimittajana. Tämän edistysaskeleen myötä Forcit kokoaa saman katon alle edistyneen tietämyksen ja teknologian, joka liittyy epäherkkiin räjähdysaineisiin, mekaniikkaan, elektroniikkaan ja puolustusalan sovellusten ohjelmistoihin.

DA-Groupin ja Forcit Groupin yhteistyö jatkuu tiiviisti

”FORCIT ja DA-Group ovat tehneet menestyksekästä yhteistyötä vedenalaisen puolustuksen alalla. Tämä hankinta on merkittävä askel FORCITille ja antaa meille mahdollisuuden jatkaa innovointiamme ja pysyä herätemerimiinajärjestelmien kehityksen eturintamassa”, sanoo Forcit Groupin toimitusjohtaja Joakim Westerlund.

DA-Groupin toimitusjohtaja Sami Kotiniemi korostaa, että "yhteistyö Forcitin kanssa on ollut hedelmällistä ja pitkäjänteistä ja tiivis yhteistyö Forcitin kanssa jatkuu kaupan jälkeen."

Lisätietoja liiketoimintakaupasta tai siihen liittyvistä asioista:

DA-Group
Sami Kotiniemi
Chief Executive Officer
+358 29 080 0922
sami.kotiniemi@da-group.fi

Forcit Group
Joakim Westerlund
Chief Executive Officer
+358 46 8768 026
joakim.westerlund@forcit.fi

Mediakontakteihin vastaa tähän liiketoimintakauppaan liittyen:
Sami Kotiniemi
DA-Group
Chief Executive Officer
+358 29 080 0922
sami.kotiniemi@da-group.fi

Lehdistötiedote (pdf) »

DA-Group on kehittyneen elektroniikan ja korkean teknologian ratkaisujen ja tuotteiden toimittaja, joka palvelee puolustus-, avaruus- ja teollisuusasiakkaita maailmanlaajuisesti. DA-Group on RF-, mikroaalto- ja millimetriaaltotekniikan, sulautettujen ohjelmistoratkaisujen, FPGA-suunnittelun, elektroniikan ja mekaniikan asiantuntija. Yritys tarjoaa kattavan valikoiman palveluja tutkimuksesta, tuotekehityksestä ja -suunnittelusta, testauksesta ja valmistuksesta tuotteen elinkaaren hallintaan. www.da-group.fi

FORCIT on Pohjoismaiden ensimmäinen valinta räjäytyksiin ja latauksiin liittyvän palvelun ja tietämyksen osalta sekä maailmanlaajuinen johtaja puolustustarkoituksiin käytettävän epäherkän ammusteknologian alalla. Forcit on kasvattanut osaamistaan vuodesta 1893 lähtien. www.forcitgroup.com

 Forcit  DA-Group

DA-Groupin ja Forcit Groupin allekirjoitustilaisuuden positiivisia tunnelmia

DA-Groupin ja Forcitin allekirjoitustilaisuuden positiivisia tunnelmia

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x