Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista 

23.01.2024

DA-Group on mukana Forssan TEKIJÄ2024-tapahtumassa 30.1.2024!

Tapahtumassa välitetään tietoa alueen työpaikoista, yrittäjyydestä ja oppilaitosten tarjoamista opiskelumahdollisuuksista. Työmarkkinoiden osaajat ja työnantajat kohtaavat Forssassa tammikuun lopulla.

Tekijä2024

Työllistymisen, oppimisen ja verkostoitumisen suurtapahtuma, TEKIJÄ, kokoaa yhteen Hämeenlinnan ja Forssan seudun opiskelijat, työnhakijat, yrittäjyydestä kiinnostuneet ja eri alojen yritykset, oppilaitokset ja työllisyyden hoidon toimijat. Tapahtumaa järjestetään jo 11. kertaa. 🙂👍

Miltä maistuisi ura DA-Groupissa?

Kiinnostaisiko sinua työskennellä DA-Groupissa? Meillä on useita työpaikkoja auki ja haemme tulevaisuudessa jatkuvasti uusia tekijöitä. Mitä teemme? Me suunnittelemme ja valmistamme vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita.

Haemme tulevaisuuden tekijöitä tiimeihimme aina tuotannon työtehtävistä asiantuntijatöihin. Meihin kannattaa tutustua, mikäli työskentely ainutlaatuissa projekteissa alansa huipputekijöiden kanssa kiinnostaa!

Katso mitä Veera kertoo työskentelystä DA-Groupissa

Lisätietoa

Voit kysyä lisää työpaikoistamme sähköpostitse: jobs@da-group.fi

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x