Uutiset

27 helmi 2020

Undersea Defence Technology -messut, 26. - 28.5.2020 Rotterdamissa


Undersea Defence Technology (UDT) on globaali merivoimien ja eri sidosryhmien huipputapahtuma, joka järjestetään Rotterdam Ahoyssa 26. - 28.5.2020. 

DA-Group esittelee innovatiivisia vedenalaisia ratkaisuja ja tuotteita osastolla D9. DA-Group on puolustusvoimien ja -teollisuuden luottokumppani. Palvelemme puolustussektorilla meri-, ilma- ja maavoimia niin Suomessa kuin kansainvälisesti. DA-Group mahdollistaa kustannustehokkaan tavan lisätä suorituskykyä joko luomalla uusia ratkaisuja tai nykyaikaistamalla huippuluokan elektroniikkaa hyödyntäen jo olemassa olevia järjestelmiä.

DA-Group tarjoaa markkinoiden moderneimman herätekoneistojärjestelmän ankkuroituun merimiinaan tai pohjamiinaan. Target Detection System -järjestelmä sisältää älykkään, käyttäjän ohjelmoitavissa olevan järjestelmän parametrien ja algoritmien asettamista varten vaihteleviin tilanteisiin.

Merivoimien käyttämät lavetit, kuten esimerkiksi helikopterit, tarvitsevat EW-omasuojajärjestelmän testauslaitteita. DA-Group on kehittänyt ja valmistanut DARAD-testerin, joka on nopea ja luotettava testauslaitteisto meri-, ilma- ja maavoimien kalustoille. Innovatiivinen, kädessä käytettävä 3-in-1-testauslaite suorittaa kriittistä missiota edeltävät "go/no-go" testaukset lähettäen signaaleja (RF, UV, IR), jotka simuloivat eri uhkia kuten tutkaa, laaseria ja ohjuksia.

Tervetuloa osastollemme D9 tutustumaan ratkaisuihin lähemmin!

Juuso ja Kristian

Juuso Kaitalo
Head of Business Unit,
Defence
juuso.kaitalo@da-group.fi
+358 29 0800 912
Kristian Tornivaara
Chief Business Development Officer,
Defence
kristian.tornivaara@da-group.fi
+358 50 515 007

 
 

 
 
 

Hae

 
 

SOME