Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista 

21.12.2023

Pelastakaa Lapset auttaa turvaamaan lapsille mahdollisuuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla

Lahjoittamalla annat lapsille juuri sitä apua, mitä he tarvitsevat. Lahjoita sinäkin.

Pelastakaa Lapset ry - Save the Children Finland auttaa turvaamaan lapsille mahdollisuuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla.


Lahjoita sinäkin

Lahjoittamalla annat lapsille juuri sitä apua, mitä he tarvitsevat. Suomessa elää yli 120 000 lasta vähävaraisissa perheissä ja määrän pelätään kasvavan. Lahjoittajien tuella jaetaan lapsiperheille ruoka-apua, harrastustukea ja oppimateriaalitukea. Lisäksi ehkäistään nuorten syrjäytymistä ja tarjotaan haasteellisessa elämäntilanteessa olevien perheiden lapsille muun muassa keskustelutukea verkossa, tukihenkilöitä ja tukiperheitä. Vähävaraisten perheiden ahdinko on lisääntynyt. Jopa 90 % kokee perheellään olevan haasteita selvitä perusmenoista. 83 % on huolissaan perheensä toimeentulosta. Lahjoittajien tuella tavoitetaan vuosittain jopa 58 500 lasta Suomessa.
 
Joulun aikaan saattaa yksinäisyys ja ahdistuneisuus korostua - Pelastakaa Lapset järjestää turvallisen keskustelupaikan nettiin jouluaattona. Kaikille lapsille ja nuorille joulu ei ole riemun ja ilon juhla ja tarve turvallisen aikuisen läsnäololle korostuu.

Pelastakaa Lapset joulukeräys - Pelastakaa Lapset

#pelastakaalapset #lahjoita #joulu2023 #apualapsille

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x