Uutiset

07 tammi 2020

DA-Group mukana Finnish Satellite Workshop -tapahtumassa 20.-22.1.2020


Finnish Satellite Workshop on merkittävä avaruusalan teknologiatapahtuma Suomessa. Tapahtuma tarjoaa yli sata suomalaisten ja kansainvälisten huippuammattilaisten esitystä avaruusteknologiasta ja sen hyödyntämisestä laajalti myös yrityssektoreilla.

Tervetuloa tapamaan DA-Groupin asiantuntijoita ständillämme Dipolin aulatilassa! Seminaarissa Nestori Fabritius pitää esityksen ”Space situational awareness - Recent industrial development has opened Finland the possibilities for Space situational awareness”. Ohjelman tarkempi aikataulu julkaistaan pian.

Seminaarin teemat
(Puheenvuorot pidetään englanniksi)

  • Earth Observation from space
  • New Space
  • GNSS
  • Space missions
  • Commercial applications. 

New Space Economy -ohjelman tavoitteena on hyödyntää avaruusalan kasvun mahdollisuudet ja tuoda esiin suomalaisten osaamista kansainvälisesti. Tapahtuman näyttelyalueella 'Industry Exhibition' esittäytyvät suomalaiset avaruustoimijat.

Rekisteröidy ilmaiseen tapahtumaan ja katso myös oheistilaisuudet: https://spaceworkshop.fi
Tule mukaan yli 600 osallistujan joukkoon!

Tänä vuonna tapahtuman järjestävät Kaukokartoituskerho, Business Finland, Aalto-yliopisto ja Finnish Centre of Excellence in Research of Sustainable Space.  

Tapaamisiin Dipolissa,

Nestori Fabritius
Head of Business Unit, Space
nestori.fabritus@da-group.fi
+358 28 0800 923


DA-Group suunnittelee ja valmistaa avaruusteollisuuden sovelluksiin vaativia laite- ja järjestelmäratkaisuja. Toteutamme myös kehityshankkeita tulevaisuuden satelliiteille. DA-Group toimii alihankkijana niin satelliitti- ja laitevalmistajille kuin avaruusorganisaatioille. Tuotantoprosessimme ja -tilamme täyttävät lentävien laitteiden suunnittelun ja valmistuksen vaatimat tiukat standardit, laatumenettelyt ja käytännöt.

Katso DA-Groupin video (1 min.)


 
 

 
 
 

Hae

 
 

SOME