Uutiset

13 joulu 2019

Labrathon 2020 - Tampereen Hervannassa 15.1.


Business Tampere on järjestänyt aiempina vuosina Labrathonit yliopistojen ja tutkimuslaitosten laboratorioihin. Nyt vuorossa ovat yritykset. Mukana ovat ColloidTek, Eleforss/DA-Group, Mattester, Nomicam, OptoFidelity, Qentinel, Unikie ja Wisematic.

Eleforssin akkreditoidut laboratoriot sijaitsevat Hermia 4 -rakennuksessa. Tarjoamme sulautettujen teknologiaratkaisuiden testauspalveluja kattavasti eri alojen elektroniikkaratkaisuihin ja mobiilisovelluksiin. Asiantuntijamme esittelevät sähköisten, elektronisten, radiolaitteiden EMC- ja RF-testauspalveluita sekä erilaisia olosuhdetestauksia. Tervetuloa mielenkiintoiselle kiertokäynnille ja tutustumaan lähemmin testauspalveluihimme!

Labrathon 2020 -ohjelma on rakennettu niin, että jokaisessa yrityksessä on useita tasatunnein alkavia puolen tunnin esityksiä. Esityksen jälkeen on varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle sekä siirtymiselle seuraavaan kohteeseen. Koska yritykset ovat samalla alueella, voit navigoida yrityksestä toiseen kävellen. Mukaan mahtuu 15 osallistujaa per kierros, joten varaa paikkasi ajoissa!

Katso kohteet ja rakenna oma ohjelmasi: https://www.lyyti.fi/reg/Labrathon_2020_3054

Tapaamisiin Tampereella,
Mika

Mika Louhola
Sales and Quality Manager
mika.louhola@da-group.fi
+358 29 0802 990

 
 

 
 
 

Hae

 
 

SOME