Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista 

06.11.2023

Tervetuloa Teknologia 23 -tapahtumaan! DA-Group on mukana teollisuuden muutoksen ytimessä

Teknologia 23 on teollisuuden muutoksen ytimessä! Pohjoismaiden johtava teollisuustapahtuma, 7.-9.11., Helsingin Messukeskuksessa - esittelee uusimmat älykkään ja kestävän teollisuuden teknologiat aina teollisten prosessien automatisoinnista ja digitalisoinnista kunnossapidon sekä energian ratkaisuihin.

Teknologia-tapahtuma kokoaa yhteen kolmen päivän ajaksi teollisuuden johtavat yritykset, asiantuntijat ja päättäjät verkostoitumaan, keskustelemaan, uudistamaan teollisuuden kenttää. Ja myös visioimaan teollisuuden teknologian tulevaisuutta. Tapahtuma nostaa esille teollisuuden tärkeitä puheenaiheita ja ilmiöitä, ja tapahtuman ohjelma rakennetaan vuonna 2023 mm. toimitusverkostojen, vetytalouden ja tekoälyn ympärille.

Luvassa on kovatasoista maksutonta ohjelmaa viidellä eri ohjelmalavalla, Start-up kilpailu (pääpalkinto 10 000 €), Tulevaisuuden työnantaja -opiskelija- ja rekrytointipäivä, Amazing Robots -kilpailu sekä Teknologia Party, jossa Erika Vikman esiintyy

Teknologia 23 -tapahtuman mainos

Tule mukaan selvittämään, miltä teollisuuden uusimmat ratkaisut ja alan tulevaisuus näyttävät - ja käy tapaamassa meitä DA-Groupin osastolla 6m39!

Suunnittelemme teknologisia ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin aina merenpohjasta avaruuteen asti. Voimme vastata koko tuoteketjusta - aina ongelmien ratkaisemisesta suunnitteluun ja tuotekehitykseen, tuotevalmistuksesta testaukseen ja ylläpitoon. Erikoisosaamistamme ovat sulautetut järjestelmät, elektroniikka ja mekaniikka sekä RF- ja mikroaaltoteknologiat.

Asiantuntijamme ovat paikalla sinua varten 7.11. - 9.11.

  • Markku Nurminen, teollisuuden ratkaisut 7.11. ja 9.11.
  • Kimmo Ylander, teollisuuden ratkaisut 7.11 - 9.11.
  • Saila Sulonen, teollisuuden ratkaisut 8.11.
  • Niina Nurmi, henkilöstöhallinto, 8.11

Mitä kaikkea teemme?

Saila Sulonen
Bid Manager
saila.sulonen@da-group.fi
+358 29 080 2906
Kimmo Ylander
Business Unit Director
kimmo.ylander@da-group.fi
+358 29 080 0928

"Yksinkertaistamme tekniset ongelmat arjen ratkaisuiksi"

DA Group - Advanced Solutions from Seabed to Space

DA-Group haluaa jatkuvasti uudistuvana ja kehittyvänä yrityksenä antaa osaamistaan aina vain vaativimmille ratkaisuille.Tartumme rohkeasti haasteisiin, jotka saattavat olla asiakkaalla vasta ideatasolla. Haluamme olla kumppani, joka kantaa kokonaisvastuun asiakkaan puolesta ja eduksi.  Konserni työllistää 140 henkilöä. Päätoimipaikka on Forssassa ja toimipisteet Helsingissä, Oulussa,Tampereella ja Kaarinassa. 

Seuraa meitä Linked Ini:ssä

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x